Ultima oră
AC Milan şi Genoa au oferit o remiză plină de goluri în Serie A AC Milan şi Genoa au oferit o remiză plină de goluri în Serie A
VIDEO | CFR Cluj - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | CFR Cluj - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Nelu Varga pregăteşte o super lovitură după sărbătorile pascale. S-a aflat pe cine vrea preşedinte la CFR Cluj Nelu Varga pregăteşte o super lovitură după sărbătorile pascale. S-a aflat pe cine vrea preşedinte la CFR Cluj
Patronul lui CFR Cluj, gata să îl trateze regeşte pe Dan Petrescu! Bonusul promis „Bursucului” dacă termină pe locul 2 Patronul lui CFR Cluj, gata să îl trateze regeşte pe Dan Petrescu! Bonusul promis „Bursucului” dacă termină pe locul 2
VIDEO | Frankfurt - Leverkusen 1-5. Campioana Germaniei ajunge la 48 de meciuri fără eşec VIDEO | Frankfurt - Leverkusen 1-5. Campioana Germaniei ajunge la 48 de meciuri fără eşec
VIDEO | Liverpool - Tottenham 4-2. Radu Drăguşin a devenit din păcate rezervă eternă la Spurs VIDEO | Liverpool - Tottenham 4-2. Radu Drăguşin a devenit din păcate rezervă eternă la Spurs

VIDEO | FC Botoşani – CFR Cluj 2-1. Primul eşec pentru Edi Iordănescu la CFR! FCSB rămâne liderul Ligii 1

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 8 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19961535/15/it2-5435a.jpg

FC Botoşani a câştigat meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a 22-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. CFR Cluj a ratat şansa de a urca pe primul loc în clasament şi a suferit prima înfrângere în campionat din 22 noiembrie 2020 încoace.

Partida s-a disputat pe un teren aproape impracticabil. Toate golurile au fost înscrise în prima repriză.

Gabriel Debeljuh a deschis scorul în minutul 2. Gazdele au întors scorul într-un interval de şase minute, prin Enriko Papa (31') şi Mihai Roman (37').

În repriza a doua, FC Botoşani a preferat să se apere şi să lovească pe contraatac. CFR Cluj a ratat două ocazii mari de gol pe final de meci.

CFR Cluj avea 10 partide consecutive fără înfrângere în Liga 1. Totodată, este primul eşec de la venirea lui Edi Iordănescu la campioana României şi primul eşec în deplasare pentru CFR Cluj în acest sezon.

CFR Cluj se menţine la un punct în spatele liderului clasamentului, FCSB. FC Botoşani a urcat pe locul 5 în Liga 1, având trei victorii consecutive.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19961535/19/clasament-cfr.jpg


FC Botoşani - CFR Cluj 2-1 (Papa 31', Roman 37' / Debeljuh 2')

  • Botoşani: Hankic – Ţigănaşu, Şeroni, Chindriş, Braun – Papa, Rodriguez, Ongenda (Plămadă 88') – Keyta (Florescu 88'), Al Mawas, Caia (Roman 7') (Fili 76').
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Camora, Burcă, Vinicius, Manea (Susic 78') – Gîdea (Păun 10'), Hoban (Luis Aurelio 63'), Deac – Costache (Carnat 78'), Debeljuh, Chipciu (Rondon 63').

Min. 90+3: S-a încheiat meciul!

Min. 90+1: Ocazie pentru FC Botoşani! Pe contraatac, Al Mawas a scăpat singur cu Bălgrădean, dar a trimis mingea pe lângă poartă.

Min. 90: Ocazie imensă pentru CFR Cluj! Rondon n-a reuşit să-l învingă pe Hankic din 6 metri.

Min. 88: Dublă schimbare la FC Botoşani! Au ieşit Keyta şi Ongenda, au intrat Florescu şi Plămadă.

Min. 81: Ocazie pentru CFR Cluj! Păun a şutat cu stângul de la marginea careului, dar portarul Hankic a intervenit excelent şi a respins mingea în corner.

Min. 78: Dublă schimbare la CFR Cluj! Au ieşit Manea şi Costache, au intrat Susic şi Carnat.

Min. 76: Schimbare la FC Botoşani! Iese Roman, intră Fili.

Min. 72: Ocazie pentru CFR Cluj! Deac a executat o lovitură liberă de la 20 de metri de poartă, dar mingea s-a dus peste bara transversală.

Min. 67: Cartonaş galben pentru Luis Aurelio (CFR)!

Min. 66: Ocazie pentru CFR Cluj! Într-un interval de 20 de secunde, Păun şi Rondon au intrat în careu, dar şuturile lor au fost blocate.

Min. 63: Dublă schimbare la CFR Cluj! Ies Ovidiu Hoban şi Alex Chipciu, intră Luis Aurelio şi Mario Rondon.

Min. 63: Cartonaş galben pentru Costache (CFR), pentru proteste la adresa arbitrului!

Min. 61: Ocazie pentru FC Botoşani! Pe contraatac, Al Mawas i-a pasat în adâncime lui Mihai Roman, dar mingea a fost interceptată excelent de către Valentin Costache, la 16 metri de poarta CFR-ului.

Min. 52: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Debeljuh i-a aşezat mingea lui Păun, în careul Botoşaniului, dar mijlocaşul a şutat mult peste poartă dintr-o poziţie ideală.

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe la pauză.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! FC Botoşani - CFR Cluj 2-1

Min. 45: Ocazie pentru CFR Cluj! Manea a centrat din banda dreaptă, iar Deac a interceptat mingea la colţul scurt al porţii, dar a trimis-o în plasa laterală.

Min. 40: Ocazie pentru CFR Cluj! Costache a şutat de la marginea careului, dar portarul Hankic a parat.

Min. 38: GOL pentru FC Botoşani! 2-1! După o lovitură liberă executată de către Al Mawas, Enriko Papa a şutat din centrul careului, mingea a lovit bara, apoi a fost împinsă în poartă de către Mihai Roman.

Min. 33: Ocazie pentru CFR Cluj! Alex Chipciu a şutat slab, cu piciorul stâng, de la marginea careului, iar portarul Hankic a reţinut mingea fără emoţii.

Min. 31: GOL pentru FC Botoşani! 1-1! A înscris Enriko Papa, cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat de către Mihai Roman.

Min. 27: Ocazie pentru CFR Cluj! Costache a şutat în forţă la colţul scurt, din careu, dar portarul Hankic a fost pe fază şi a respins mingea în corner.

Min. 13: Cartonaş galben pentru Ciprian Deac (CFR), pentru un fault asupra lui Şeroni la marginea careului. Gazdele au cerut penalty!

Min. 10: Schimbare la CFR Cluj! A ieşit Gîdea, a intrat Păun.

Min. 7: Schimbare la FC Botoşani! A ieşit Caia, a intrat Mihai Roman.

Min. 4: Ocazie pentru FC Botoşani! Keyta a fost blocat în careu, lateral stânga, de către Burcă. Corner pentru gazde!

Min. 2: GOL pentru CFR Cluj! 0-1! A înscris Debeljuh, cu un şut fără preluare de la marginea careului.

UPDATE 20:30 A început meciul de la Botoşani! Nu doar terenul este îngheţat, ci şi geamurile de la stadion!

UPDATE 19:30 Iată echipele de start:

Botoşani: Hankic – Ţigănaşu, Şeroni, Chindriş, Braun – Papa, Rodriguez, Ongenda – Keyta, Al Mawas, Caia.

CFR Cluj: Bălgrădean – Camora, Burcă, Vinicius, Manea – Gîdea, Hoban, Deac – Costache, Debeljuh, Chipciu.


  • FC Botoşani - CFR Cluj, ora 20:30, în direct pe Look Sport+

Etapa cu numărul XXII din Casa Liga 1 se încheie la Botoşani, acolo unde formaţia lui Marius Croitoru primeşte vizita campioanei de la CFR Cluj, în cazul unui succes ardelenii vor urca pe prima poziţie, graţie eşecului de duminică al celor de la FCSB cu Academica Clinceni, scor 1-0.

Misiunea elevilor lui Edi Iordănescu se anunţă una foarte grea, FC Botoşani e în mare formă, după ce au înregistrat 4 victorii în ultimele 5 etape, performanţă similară cu cea a ardelenilor, care au obţinut runda trecută o victorie în prelungiri cu Viitorul Constanţa, scor 2-1.

Visul fanilor se poate îndeplini! Revine Arla?

După eroarea majoră din meciul cu Viitorul, Cristi Bălgrădean şi-a pus în mare dificultate locul de titular, iar oficialii caută o soluţie pentru postul de portar. Giedrius Arlauskis (33 de ani) a fost dat afară de la echipa saudită Al Shabab. Portarul lituanian, de cinci ori campion al României, a fost îndepărtat de clubul cu care a semnat vara trecută, pentru a i se face loc unui alt străin, nigerianul Ighalo, cel care a jucat la Manchester United într-un moment.

Cei de la gsp.ro scriu că că oficialii campioanei din Casa Liga 1 au început negocierile pentru a-l readuce în Gruia pe lituanian.

La finele săptămânii trecute, cei de la CFR l-au readus pe Mihai Bordeianu, care vine sub formă de împrumut de la Al Qadisiyah, saudiţii urmând să îi plătească salariul.

Echipele probabile:

FC Botoşani: 1. Pap - 47. Braun, 6. Chindriş, 32. Şeroni, 30. Ţigănaşu - 67. Papa, 8. J. Rodriguez, 10. Ongenda - 21. D. Croitoru, 9. Al Mawas, 7. Keyta
Rezerve: 13. Hankic, 11. M. Roman, 15. Aşkovski, 19. Patache, 24. Târşa, 27. Ed. Florescu, 28. Fili, 80. Târcoveanu, 90. Holzmann

CFR Cluj: 34. Bălgrădean - 4. Cr. Manea, 55. Vinicius, 3. A. Burcă, 45. Camora - 10. C. Deac, 28. Hoban, 98. Carnat - 27. Chipciu, 22. Debeljuh, 18. V. Costache
Rezerve: 12. Sandomierski, 5. Soares, 6. L. Aurelio, 7. Păun, 9. Omrani, 11. M. Pereira, 13. D. Ciobotariu, 16. Susic, 99. Rondon

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele