Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

VIDEO ǀ FC Botoşani - ”U” Cluj 0-4. ”Şepcile roşii” fac recital şi în Cupă

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21412960/2/fc-botosani-fc-universitatea-cluj-cupa-romaniei-betano-6-12-2023.jpg

Echipa Universitatea Cluj a învins miercuri seara, în deplasare, scor 4-0, formaţia FC Botoşani, într-un meci din ultima etapă a grupei B din cadrul Cupei României.

Într-un alt meci din aceeaşi fază a grupei B, Rapid şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0. Cele două echipe clujene s-au calificat în sferturile Cupei.

La Botoşani, Universitatea Cluj nu a avut probleme cu lanterna roşie a campionatului. Ianis Stoica a deschis scorul în minutul 5, apoi arbitrul a dictat penalti pentru oaspeţi, în minutul 32, iar Manu a transformat lovitura de pedeapsă, în minutul 35. Repriza secundă a adus şi al treilea gol al clujenilor, venit după un luft al lui Şeroni, greşeală de care a profitat Ianis Stoica, în minutul 60. Tabela a fost închisă de Fossati, în minutul 78.

Cu victoria de la Botoşani, Universitatea Cluj a făcut 7 puncte şi a câştigat grupa B, calificându-se în sferturile Cupei României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele