Ultima oră
Gică Hagi răbufnit şi a anunţat plecarea unui jucător imediat dupa partida cu Craiova: „Îmi pare rău, dar nu se poate aşa” Gică Hagi răbufnit şi a anunţat plecarea unui jucător imediat dupa partida cu Craiova: „Îmi pare rău, dar nu se poate aşa”
Triplă victorie pentru Delta Racing Team în Raliul Argeşului CATENA Triplă victorie pentru Delta Racing Team în Raliul Argeşului CATENA
Swift Cup la final de Raliul Argeşului.Hanea se impune, Resiga devine noul lider Swift Cup la final de Raliul Argeşului.Hanea se impune, Resiga devine noul lider
Nu e doar Mbappe! Încă un jucător cu ”ştate vechi” va pleca de la PSG Nu e doar Mbappe! Încă un jucător cu ”ştate vechi” va pleca de la PSG
Raliul Argeşului a fost o etapă reuşită pentru echipajele MaNS Motorsport Raliul Argeşului a fost o etapă reuşită pentru echipajele MaNS Motorsport
Un titular de bază, OUT de la Manchester United Un titular de bază, OUT de la Manchester United

VIDEO | FCSB pierde puncte încă din startul play-off-ului. ”Nu e un rezultat dorit”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21064596/1/captura-ecran-678.png

FCSB a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu cei de la Universitatea Craiova, în primul meci din prima etapă a play-off-ului Superligii.

În absenţa unui antrenor cu licenţa PRO, pe banca celor de la FCSB a stat din nou Lucian Filip, care consideră rezultatul echitabil, la cum s-a jucat, deşi sunt două puncte mari pierdute.

"În prima repriză ne-am lovit de agresivitatea lor, nu ne-am creat multe ocazii. În a doua parte am adus de multe ori mingea în faţa careului, motiv pentru care am şi marcat.

Chiar dacă nu e un rezultat dorit, e corect. E un semi-eşec, asta e clar. Dar nu trebuie băgat capul în pământ.

Chiar vreau să le mulţumesc fanilor, sper ca la partida următoare să îi facem fericiţi. Nu e nimic pierdut, mai sunt multe meciuri, lupta va continua.

Mi-aş fi dorit să jucăm tot meciul ca în a doua repriză. Cred că ăsta ar putea fi un exemplu. La pauză, le-am zis jucătorilor să joace mult mai repede, să scoatem mai mult mingea la margine”
, a spus Filip, la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele