Ultima oră
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off

VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21571859/1/dican.png

CFR Cluj a trecut în deplasare, scor 1-0, de Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii.

Ardelenii l-au avut pe bancă pe interimarul Francisc Dican, care s-a declarat impresionat de modul în care jucătorii şi-au revenit după eşecul dur din etapa trecută, 5-1, cu Farul.

”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă şi pentru atitudinea pe care au avut-o în acest meci. După două jocuri în care n-am reuşit să luăm niciun punct, era importantă reacţia lor.

A fost un meci pe care l-am dominat. CFR a avut cele mai mari ocazii. Am meritat cu prisosinţă să câştigăm acest joc.

Cred că nu sunt subiectiv când spun că am meritat toate cele trei puncte. Au avut şi ei acea ocazie la Sava, dar până la faza lor, CFR Cluj a mai avut trei sau patru ocazii de a mai marca”
, a spus Dican, la flash-interviuri.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele