Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Final dramatic în „Ştefan cel Mare”! FC „U” Craiova s-a impus în faţa lui Dinamo cu un gol marcat în prelungiri

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 8 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20663706/2/dinamo-bucuresti-fc-u-craiova-play-out-liga-1-casa-pariurilor-8-04-2022-1.jpg

Dinamo a pierdut dramatic duelul cu FC „U” Craiova, 1-2, în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro. Golul decisiv al oltenilor a venit în minutul 90+1.

Confruntarea a fost ciudată şi interesantă în acelaşi timp. Scorul s-a deschis extrem de rapid, în secunda 35, de Dinamo. Autorul reuşitei a fost Irobiso, cel care a fost cel mai periculos om al „câinilor”. 

Oltenii au restabilit egalitatea ceva mai târziu, după startul reprizei secunde. Huyghebaert a reuşit o execuţie spectaculoasă, dar şi un ajutorul lui Eşanu, care nu a fost suficient de atent. 

Golul victoriei pentru FC „U” Craiova a fost marcat în prelungiri de Andrea Compagno. 

Oltenii au obţinut cele trei puncte şi se menţin în siguranţă deasupra zonei roşii, fiind pe locul 5 în play-out-ul din Casa Liga 1. Dinamo este pe 8, cu 13 puncte, şi cel mai probabil nu va scăpa de baraj. 

Dinamo – FC „U” Craiova 1-2

Final. După fluierul „centralului” s-a creat un conflict pe teren între fotbaliştii şi membrii din staff-ul ambelor formaţii. Nu este clar ce s-a întâmplat.

Min. 90+1: GOOOL Craiova! Compagno a dat lovitura cu puţin timp înainte de final. Fotbalistul oltenilor a trimis un şut puternic, iar Eşanu n-a avut nicio şansă.

Min. 89: Ocazie importantă Dinamo! Cătălin Carp şutează din centrarea bună a lui Patriche, dar mingea trece puţin pe lângă.

Min. 83: Dinamoviştii cer penalty, dar Ivanovski vede cartonaşul galben pentru simulare.

Min. 64: Irobiso înscrie al doilea gol, dar din poziţie clară de ofsaid. Tuşierul a fost atent şi a semnalizat prompt.

Min. 50: GOOOL Craiova! Huyghebaert a prins un voleu puternic din afara careului şi a reuşit să-l surprindă pe Eşanu. Portarul dinamovist a fost pe minge, dar n-a putut să respingă.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 45: Ocazie importantă Dinamo! Irobiso a trecut din nou pe lângă gol.

Min. 26: Ocazie uriaşă Craiova! Van Durmen a trimis o bombă direct în bară, din doar câţiva metri. Eşanu a avut noroc divin la această fază.

Min. 7: Ocazie mare Craiova! De Moura a scăpat la mustaţă de ruşinea unui gol antologic.

Min. 1: GOOOL Dinamo! Rodriguez s-a infiltrat perfect printre fundaşii olteni, a primit de la Morar, apoi i-a pasat în faţa porţii goale lui Irobiso. Atacantul doar a pus piciorul şi a intrat cu mingea în poartă.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • DINAMO: Eşanu - Grădinaru, Patriche, Carp, De Moura - Bani, Pierret, J. Rodriguez, St. Filip (cpt.) - Irobiso, Morar
  • REZERVE: Fara, Ehmann, R. Grigore, G. Creţu, Răuţă, Ivanov, Mihaiu, C. Matei, Ivanovski
  • FCU CRAIOVA: R. Popa - Negru, Kovacic, Paramatti, Huyghebaert - Baeten, Asamoah, V. Achim, Van Durmen - Cl. Bălan, Compagno
  • REZERVE: Mogoşanu, Buşu, Pop, Albu, Marquet, Blidar, Albu, Sidibe, Ondaan

-------

„Câinii” au arătat mai bine de când a început play-out-ul, dar rămâne de văzut cum se vor prezenta în faţa oltenilor. În ultima etapă au bifat un succes frumos în faţa Chindiei, 2-0. Cu Sepsi au reuşit să ia un punct, 0-0, dar Rapidul i-a învins 3-1 în prima etapă. 

FC „U” Craiova n-are înfrângere în primele 3 etape din play-out şi ocupă locul 11. Cu Chindia şi CS Mioveni a obţinut câte un punct, iar cu Gaz Metan a luat 3 puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele