Ultima oră
LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor

VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 27 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21573209/1/profimedia-0868261871.jpg

Indiana Pacers a reuşit să câştige duelul cu Milwaukee Bucks, scor 121-118, la finalul unei reprize de prelungiri.

Fără Giannis Antetokounmpo, încă accidentat, Milwaukee nu a avut replică în startul meciului, fiind condusă la 17 puncte după primul sfert.

Deşi a fost condusă chiar şi cu 19 puncte, Bucks a revenit spectaculos în meci în repriza a doua.

În prelungiri s-a intrat după ce Middleton a marcat o aruncare imposibilă de trei puncte. Baschetbalistul de la Milwaukee a recidivat în prelungiri, atunci când din nou a egalat cu o aruncare de la mare distanţă în ultimele secunde!

Până la urmă, Haliburton a fost faultat şi a înscris la ultimul atac al Indianei, care acum conduce cu 2-1 la general. 

De la Indiana, Myles Turner a marcat 29 de puncte, iar Haliburton a reuşit un triple-double (18 puncte,10 recuperări, 16 pase decisive).

De la Bucks s-au remarcat Middleton, cu 42 de puncte şi Lillard, cu 29. Bobby Portis a făcut şi el un meci foarte bun, reuşind un double-double (17 puncte, 18 recuperări).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele