Ultima oră
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”
VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga
Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris

VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21570764/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-14-04-2024.jpg

FCSB a remizat la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, scor 2-2.

Deşi a marcat din nou, face un sezon extraordinar şi echipa sa este la un pas de titlu, Florinel Coman continuă să aibă ieşiri greu de înţeles.

În meciul câştigat de FCSB la Cluj, din urmă cu două etape, Florinel Coman a marcat unicul gol al victoriei. După ce l-a învins pe Sava, vedeta liderului s-a îndreptat înspre suporterii CFR-ului, a scuipat în direcţia lor şi le-a adresat cu patos nişte cuvinte.

Cei vizaţi de frustrarea arătată de Coman au fost fanii ardeleni care fac parte din KVSC, facţiunea maghiară a galeriei CFR-ului.

Acum, în momentul în care a deschis scorul la Sfântu Gheorghe, Coman s-a luat de mână cu Olaru şi s-a îndreptat înspre marginea terenului. La un moment dat, fotbalistul care va pleca în Qatar a avut din nou o ieşire, adresându-le unele cuvinte suporterilor covăsneni.

Faptul că Florinel Coman şi-a pus mâna la gură când a avut ieşirea denotă că acesta nu a vrut să se afle, de pe imagini, ce a rostit. Cu siguranţă, Coman nu le-a "urat de bine" covăsnenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele