Ultima oră
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”
VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga
Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris

VIDEO | Fulham - Tottenham, 3-0, pe Prima Sport 3! Titularizare de coşmar pentru Radu Drăguşin

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21525771/2/profimedia-0857368565.jpg

Cu fundaşul român Radu Drăguşin titular, echipa engleză Tottenham a pierdut sâmbătă, în deplasare, scor 0-3, meciul cu Fulham, în etapa a 29-a din Premier League.

Pe Craven Cottage nu a existat decât o singură echipă, Fulham. Gazdele au dominat meciul deşi au deschis scorul târziu, în minutul 42, prin Rodrigo Muniz. Imediat după pauză Sasa Lukic a înscris pentru 2-0, iar Muniz a făcut dubla cu golul din minutul 61, care urca scorul la 3-0. Fulham a avut şi un gol anulat, în minutul 68, la Palinha, dar s-a impus cu 3-0 la primul meci ca titular al lui Radu Drăguşin pentru Tottenham.

În clasament, Tottenham are 53 de puncte şi este pe locul 5, în timp ce Fulham e pe 12, cu 38 de puncte.

Echipele de start:

  • Fulham: Leno - Castagne, Adarabioyo, Bassey, Robinson - Palhinha, Lukic - Willian, Pereira, Iwobi - Rodrigo Muniz
  • Tottenham: Vicario - Porro, Romero, Drăguşin, Udogie - Bissouma, Sarr - Kulusevski, Maddison, Johnson - Son

Minutul 90+7. Finalul meciului!

Minutul 68. Incredibilă rater pentru Werner, care trimite pe lângă din faţa porţii goale!

Minutul 64. Fulham reuşeşte să marcheze din nou, dar golul este anulat după consultarea VAR!

Minutul 61. Goooolll Fulham! Mingea sare la Muniz după şutul în bară al lui Bassey, iar atacantul trimite în poartă din faţa lui Drăguşin!

Minutul 49. Goooolll Fulham! Fază perfectă de atac a gazdelor, iar Lukic trimite mingea în poartă din 6 metri, cu o execuţie norocoasă!

Minutul 46. Start de repriză secundă!

Minutul 45+2. Prima repriză s-a terminat!

Minutul 42. Goooolll Fulham! Centrare minunată a lui Robinson, iar Rodrigo Muniz îl învinge pe Vicario cu o execuţie de mare atacant!

Minutul 32. Incredibilă ocazie pentru Tottenham! Udogie îl găseşte perfect pe Maddison la punctul cu var, dar execuţia plasată e englezului se scurge puţin pe lângă poartă!

Minutul 29. Radu Drăguşin are şansa de a deschide scorul, însă mingea trece pe lângă poartă!

Minutul 24. Ocazie mare pentru Tottenham! Maddison îl serveşte pe Son în careu, însă şutul se duce peste poartă!

Minutul 11. Dublă ocazie pentru Fulham, însă Vicario respinge în corner!

Minutul 1. Start de partidă!

__________________________________________________________________________

Tehnicianul Ange Postecoglou a anunţat că Radu Drăguşin va fi titular. Astfel, românul va bifa primul meci ca titular în Premier League.

Fundaşul, care a evoluat în patru meciuri introdus în joc de pe banca de rezerve după ce a fost transferat în ianuarie de la Genoa, îl va înlocui în primul “11” pe Micky van de Ven, accidentat.

Vorbind într-o conferinţă de presă vineri după-amiază, Postecoglou a declarat: "Voi elimina suspansul: Radu va fi titular mâine". A trebuit să aibă răbdare pentru a-şi găsi şansa, Micky şi Cristian (n.r. Romero) fiind excepţionali şi noi având un meci pe săptămână. Cred că s-a descurcat bine. Cred că ne poate aduce ceva diferit”.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele