Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

VIDEO | Galatasaray - Beşiktaş 2-1. Preferatul lui Hagi a decis derby-ul! Cicâldău a jucat o repriză, Moruţan a rămas pe bancă

Superlig Publicat pe 14 mar 2022
mail-share icon Email


În direct la Look Sport+, Galatasaray a câştigat derby-ul orgoliilor cu Beşiktaş, scor 2-1. Meciul a fost decis de Kerem Akturkoglu, fotbalistul preferat al lui Gică Hagi din lotul echipei antrenate de Domenec Torrent.
 
La mijlocul unui sezon dezastruos, în care e mai aproape de retrogradare decât de Europa, lui Galatasaray nu i-a rămas decât să facă o figură frumoasă în Europa şi să câştige derby-urile pe plan intern. Iar luni seară băieţii lui Domenec Torrent s-au concentrat impecabil şi au învins-o cu 2-0 pe marea rivală Beşiktaş, într-un meci în care Alexandru Cicâldău a fost introdus pe teren la pauză, iar Olimpiu Moruţan a rămas pe bancă pe întreaga durată a celor 90 de minute.

Preferatul lui Hagi a decis derby-ul!

Partida de pe Nef Stadium din Istanbul a stat sub semnul evoluţiei stelare a lui Kerem Akturkoglu, mijlocaşul ofensiv în vârstă de 23 de ani care se bucură pe deplin de aprecierea lui Gheorghe Hagi: "Îmi plac câţiva jucători de la Galatasaray: Marcao, Mustafa Mohamed şi, în special, Kerem Akturkoglu. Sunt jucători foarte buni. Akturkoglu e versatil, a evoluat mult şi pe plan internaţional", spunea Hagi, în presa din Spania, înainte de Barcelona - Galatasaray 0-0, din manşa tur a optimilor de finală din Europa League.
 
În minutul 23, Akturkoglu a dat prima măsură a valorii incontestabile şi startul sărbătorii printre fanii Cim Bom. Servit excelent de Mustafa Mohamed, internaţionalul turc a prins un şut de senzaţie, iar Destanoglu nu a mai putut interveni.
 

Peste nouă minute, acelaşi Mohamed a recuperat în mod controversat o minge în jumătatea adversă, a centrat perfect pentru Akturkoglu, iar eroul Galatei a găsit o lovitură de cap excelentă. 2-0, dar doar după consultarea VAR.
 

Ţinut din nou rezervă de Domenec Torrent, Alex Cicâldău şi-a făcut apariţia pe teren încă de la pauză, în locul ineficientului Feghouli, şi a primit un cartonaş galben încă din minutul 48, după un fault din spate la mijlocul terenului.



În minutul 85, rezerva Yilmaz a redus diferenţa ajutat de Inaki Pena, portarul împrumutat de la Galatasaray care a scăpat în poartă un şut care nu părea că-i va pune probleme.



Cu victoria din derby, Galatasaray a urcat pe locul al 11-lea, cu 38 de puncte, la egalitate cu Antalyaspor şi Gaziantep, echipa românilor Toşca şi Maxim. Pentru trupa din Istanbul urmează meciul sezonului, returul optimii cu Barcelona (joi, ora 19:45), partidă care pleacă de la 0-0 pe Camp Nou.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele