Ultima oră
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0, în direct pe Prima Sport 1! Chică-Roşă deschide scorul VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0, în direct pe Prima Sport 1! Chică-Roşă deschide scorul
Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani
Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!” Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”

VIDEO | Fenerbahce - Galatasaray, ASTĂZI, de la 18:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Derby încins pentru primul loc în Turcia!

Superlig Publicat pe 24 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/21437444/1/profimedia-0781440865.jpg

Partida Fenerbahce - Galatasaray, din runda 18 de Superlig, va avea loc duminică, de la ora 18:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online PrimaPlay.ro.

  • Marele derby al Turciei se vede în EXCLUSIVITATE la Prima Sport 

Fenerbahce - Galatasaray, ASTĂZI, de la 18:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Fenerbahce vine după victoria spectaculoasă, scor 4-3, cu Kayserispor din runda trecută şi se află pe primul loc în Superlig, la egalitate de puncte cu Galatasaray. Echipa antrenată de Ismail Kartal este neînvinsă în campionat de 5 etape.

De cealaltă parte, Galatasaray are 4 victorii consecutive în campionat şi s-a calificat în ”16-imile” Europa League, după ce au terminat grupa de Champions League pe locul 3. Campioana Turciei vine după victoria la limită, scor 1-0, din partida cu Karagumurk şi se află pe locul 2 în Superlig.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a fost câştigată de o manieră categorică de Galatasaray cu 3-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele