Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

VIDEO | Gestul care i-a pus pe jar pe fanii lui Arsenal! Ce a făcut jucătorul „tunarilor” imediat după eliminarea din sferturi

Arsenal Publicat pe 18 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21562922/1/profimedia-0865744502.jpg

Bayern Munchen a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea londoneză Arsenal, calificându-se în semifinalele Ligii Campionilor. Manuel Neuer a stabilit un nou record al competiţiei.

Bavarezii au început tare returul sfertului de finală cu Arsenal şi Harry Kane a ratat de două ori în minutele 4 şi 5. Londonezii au echilibrat meciul, au avut ocazii la poarta lui Neuer şi au pus presiune în ultima parte a primei reprize.

După reluare, Goretzka a trimis în bară, în minutul 47, anunţând parcă golul din minutul 63, înscris de Joshua Kimmich. „Tunarii” nu au reuşit să egaleze în ultima jumătate de oră şi Bayern s-a impus cu 1-0, calificându-se în semifinale, cu scorul total de 3-2.

Gabriel Jesus i-a pus pe jar pe fanii lui Arsenal după eliminarea din sferturi

Imediat după fluierul final al partidei de la Munchen, Gabriel Jesus a rămas şi a vizionat loviturile de departajare din celălalt sfert de finală, Manchester City - Real Madrid. în urma cărora trupa lui Carlo Ancelotti a obţinut calificarea în semifinale.

Brazilianul a părut foarte implicat în momentul în care urmărea finalul meciului, lucru care i-a pus pe jar pe fanii londonezi, iar reacţiile au fost pe măsură.

„Pare că nu e deranjat, chiar dacă noi (n.r.-Arsenal) abia am fost eliminaţi din UCL”, „Daţi-l afară de la echipă”, „Mă gândesc cu cine ţinea”, „Cea mai lungă perioadă de timp în care a stat în picioare”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor lui Arsenal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele