Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

VIDEO | Gică Hagi, cucerit de noul transfer de la Farul, după victoria la scor din Conference League: ”Ştie să interpreteze fotbalul!”

Farul Constanta Publicat pe 10 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21281258/3/captura-ecran-1046.png

Echipa Farul Constanţa a învins joi, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia estonă Flora Tallinn, în meciul tur din turul trei preliminar al Conference League.

La Ovidiu, Farul a deschis scorul în startul reprizei secunde, în minutul 48, când Budescu – aflat la primul meci în tricoul constănţenilor, i-a pasat lui Alibec, acesta a făcut o cursă şi a şutat din careu, la colţul lung pentru 1-0. 

Tot Alibec a rămas omul periculos al Farului în următoarea perioadă, minutele 54 şi 60, pentru ca în minutul 80, acelaşi Alibec să profite de greşeala lui Lilander, şut din afara careului care a nimerit bara, balonul a revenit în teren, iar Budescu a înscris pentru 2-0. 

Flora a ratat două ocazii în minutele de final, dar Farul merge în Estonia cu un avantaj de trei goluri pentru calificarea în play-off, pentru că Diogo Queiros a stabilit scorul final, în minutul 90+5.

La finalul meciului, Gică Hagi a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul de la Farul a fost impresionat de Budescu şi l-a lăudat pe mijlocaşul român. 

”Am trecut printr-o perioadă grea, am jucat mult, nu eram obişnuiţi. S-a văzut puţină oboseală în prima repriză, dar calitatea jucătorilor a făcut diferenţa. Chiar dacă şi adversarul a avut două ocazii clare. Câteodată trebuie să ai şi noroc. Mă bucur pentru jucători!

Budescu e un jucător antrenat, a fost în pregătire. Mai are de ridicat standardul din punct de vedere fizic, dar contăm pe experienţa lui, ştie să interpreteze fotbalul. Alibec avea nevoie lângă el de un fotbalist cu care se înţelege. 

Budescu e un număr 10 clasic, cum a fost Cernat. Îţi inventează, are o tehnică bună. Fizic, trebuie să fie mai iute. Trebuie să mai slăbească, împreună vom face lucruri frumoase. 

Calificarea nu este jucată. La cum arată Flora Tallinn, nu e nimic gata. Jucătorii ştiu jocul, sunt înalţi, pe mingea statică e foarte dificil totul. Va trebui să facem un joc foarte bun în Estonia”, a spus Gică Hagi la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele