Ultima oră
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea

VIDEO | Gloria Bistriţa - Nantes 19-19. Ardelencele rezistă la ultima fază şi obţin un punct preţios

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21467194/1/glo-nant.jpg

Gloria Bistriţa a remizat sâmbătă, pe teren propriu, cu formaţia franceză Neptunes Nantes, scor 19-19 (11-9), în etapa a III-a din grupa C a European League.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Bazaliu 5 goluri, Laslo 4, pentru Gloria Bistriţa, respectiv Horacek 5, Ondono 4, pentru Nantes.

În cealaltă partidă a etapei se întâlnesc HSG Bensheim - MKS Lublin.

În primele meciuri din grupă, Gloria Bistriţa a obţinut rezultatele: 26-23 cu MKS Lublin şi 35-27 cu HSG Bensheim. După 3 etape, Gloria Bistriţa rămâne pe locul 2, la egalitate cu liderul Nantes, ambele cu câte 5 puncte.

În următoarea partidă, formaţia antrenată de Florentin Pera va evolua în deplasare, returul cu Neptunes Nantes, în 4 februarie.

Alte două formaţii româneşti joacă în grupele European League: Dunărea Brăila, în grupa B, respectiv CSM Târgu Jiu, în grupa D. Ambele au disputat tururi preliminare, în timp ce Gloria Bistriţa a fost repartizată direct în faza grupelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele