Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

VIDEO | Intrare horror a lui Paul Papp. A scăpat sub ochii arbitrului doar cu cartonaş galben

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21495288/1/papp.png

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 26-a a Superligii. Oaspeţii au condus cu 1-0, iar golul victoriei a venit în prelungirile meciului.

În minutul 20 a avut loc cel mai controversat moment al partidei. Veteranul Paul Papp a intrat foarte tare cu talpa la Rareş Ispas, chiar sub ochi tuşierului. Jucătorul celor de la Petrolul a scăpat doar cu cartonaş galben.

Petrolul a înscris golul victoriei în minutul 90+4, când Todoroski a trimis o pasă greşită şi Berisha a reuşit să intercepteze, înscriind după o cursă până în careul oaspeţilor.

S-a încheiat 2-1 şi Petrolul are 35 de puncte, ocupând locul 6 în clasament. Poli Iaşi este pe locul 14, cu 27 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri