Ultima oră
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”

VIDEO | ”La început, nu am prea crezut”. Ultimul interviu în calitate de jucător la Rapid pentru Horaţiu Moldovan

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21466549/1/moldovan.png

Rapid Bucureşti a învins pe teren propriu, scor 4-3, formaţia FCU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 21-a. Oaspeţii au condus cu 3-1 până pe final.

A fost cel mai probabil ultimul meci pentru Horaţiu Moldovan la Rapid. Portarul este pe punctul să prindă un transfer de senzaţie la Atletico Madrid.

Cred că ne-am obişnuit cu toţii la Rapid să avem aşa meciuri. Mă bucur mult că am întors scorul, nu renunţăm niciodată. Am demonstrat că suntem o echipă şi nu am renunţat.

Până la urmă, sunt jucător profesionist. Eram frumos să joc în faţa fanilor, să îmi iau rămas bun de la coechipieri de pe teren, nu de pe margine. Am avut mai multe emoţii decât de obicei, a fost o încărcătură mare pentru mine în aceste zile, dar mă bucur că s-a terminat aşa.

La început, nu am prea crezut. După când am văzut că avansează lucrurile şi că totul e oficial, nu am putut decât să mă bucur, e şansa vieţii mele.

Credeţi că Atletico e de refuzat vreodată? Poate să nu mai vină niciodată în carieră, să fii cel mai bun portar din România şi să nu mai vină.

Voi merge să văd ce se întâmplă, să muncesc foarte mult şi când îmi va veni şansa, să demonstrez. Am o legătură strânsă cu Leo, cu Edi, m-au felicitat şi vom vedea câte meciuri pot juca până la vară.

Acum patru ani nu aveam echipă pe la Liga 2, acum sunt foarte aproape să semnez cu Atletico. Se datorează tuturor antrenorilor cu care am lucart, familiei mele şi foarte mult Rapidului, tuturor de aici.

Vreau să le mulţumesc suporterilor, le sunt recunoscător”, a spus portarul, la final de meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele