Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

VIDEO ǀ ”Le mulţumesc celor de acolo pentru ocazia data”. Rusu nu are resentimente pentru cei de la FCSB

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20990599/1/rusu.png

CS Mioveni, ultima clasată în Superligă, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, în etapa a 22-a. Nicolae Dică a adus piteştenilor prima victorie după patru luni şi jumătate.

Bogdan Rusu a marcat unicul gol, în minutul 10, trimiţând în plasă cu un şut puternic o minge deviată.

La finele partidei, atacantul a avut cuvinte frumoase despre FCSB, formaţie care l-a retrimis în această iarnă la Mioveni.

”Mă bucur că am reuşit să marchez şi că am adus cele 3 puncte. Nu era important cine marca, contează doar victoria pentru noi.

Pentru mine a fost o perioadă bună, pentru că faci pasul de la Mioveni la FCSB şi este ceva. Le mulţumesc celor de acolo pentru ocazia data, dar acum sunt la Mioveni şi sper să ne salvăm, puternic am fost în totdeauna.

Este şi normal să fie greu, pentru noi fiecare joc este ca o finală, dacă pierdem ne îndepărtăm de obiectiv. Au venit mulţi jucători noi, jucători de calitate, străini, care au venit şi au intrat bine.

(n.r. cât ar vrea să înscrie) Nu mi-am propus un număr de goluri, dar dacă aş putea să marchez în fiecare meci ar fi perfect
”, a spus Rusu, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele