Ultima oră
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie

VIDEO | Liviu Ciobotariu, sincer după rezultatul lui Sepsi din Conference League: ”Cel mai vinovat sunt eu!”

Sepsi OSK Publicat pe 10 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21281238/1/dinamo-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-31-07-2023.jpg

Echipa Sepsi OSK a încheiat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu echipa kazahă Aktobe, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Prima repriză de la Sf. Gheorghe a fost una echilibrată, cu ocazii de ambele părţi, însă oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 65, când Samorodov a excutat un corner, iar Elder Santana a găsit un culoar printre Ninaj şi Tudor Băluţă reuşind să înscrie cu o lovitură de cap. Sepsi a replicat prin lovitura de cap a lui Safranko, din minutul 70, prinsă însă de Pokatilovm dar şi cu şutul lui Alimi, din minutul 80.

În minutul 89, Roland Varga – intrat de zece minute - a înscris cu piciorul stâng, din marginea careului şi a adus egalarea, cu cel de-al treilea său gol în această ediţie a cupelor europene. Scorul final a fost 1-1, iar Sepsi va juca returul la Aktobe, joi, 17 august.

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu a oferit mai multe declaraţii. El şi-a asumat vina pentru golul încasat din fază fixă de echipa lui. 

”O primă repriză modestă din partea noastră. Am construit lent şi nu am avut susţinere pentru ofensivă, am stat foarte jos. După care, a doua repriză mult mai bună, însă am primit gol din fază fixă, exact ce nu îmi place deloc. Mi-am felicitat jucătorii pentru modul în care au crezut în rezultat, pentru modul în care au abordat repriza a doua. E un rezultat care ne dă speranţe pentru partida de la Aktobe. Am întâlnit un adversar puternic, bine organizat, solid. Ştiam că joacă bine contraatacul, de aceea nu am riscat nici noi mult în prima repriză. Eu le-am cerut jucătorilor să fie prudenţi, dar după ce am fost conduşi am jucat cu doi atacanţi.

În deplasare cu Torpedo, Aktobe a marcat două goluri pe contraatac. Stratgia a fost să ne închidem bine, să nu putem să încasăm gol. În a doua repriză am vrut să riscăm şi să reuşim să marcăm. E un rezultat care ne dă speranţe pentru meciul următor.

Schimbările din această seară au intrat foarte bine. Ei au schimbat soarta jocului. Mă refer şi la Varga, care a intrat foarte bine, îl felicit, dar şi la Ion Gheorghe, Rondon, Aganovic. Asta înseamnă să ai un lot echilibrat şi să te poţi baza pe schimbări.

Toţi jucătorii sunt vinovaţi pentru golul încasat. . Eu am spus să ne apărăm în zonă, dar nu e primul meci în care ne apărăm aşa. Avem două goluri încasate în opt partide. Se mai întâmplă. Nu era momentul în seara asta, dar când greşim, greşim toţi. 

Urmează meciul retur. Va trebui să mergem cu multă încredere şi să facem un joc bun. Le-am spus că visul nostru va trebui să continue, dar pentru asta va trebui să fim mult mai atenţi în deplasare pentru că Aktobe e o echipă puternică", a spus Liviu Ciobotariu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele