Ultima oră
Dan Petrescu, gata să dea o primă lovitură! Jucătorul trecut pe la FCSB şi Universitatea Craiova care ar putea ajunge în Gruia Dan Petrescu, gata să dea o primă lovitură! Jucătorul trecut pe la FCSB şi Universitatea Craiova care ar putea ajunge în Gruia
Mihai Stoica, replici acide pentru Şumudică şi Rotaru: „În pomul care nu dă roade nu aruncă nimeni cu pietre” Mihai Stoica, replici acide pentru Şumudică şi Rotaru: „În pomul care nu dă roade nu aruncă nimeni cu pietre”
OFICIAL | Olivier Giroud a semnat! OFICIAL | Olivier Giroud a semnat!
Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară” Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară”
Un celebru fan al lui Arsenal, mesaj disperat înaintea meciului dintre Tottenham şi Manchester City! "Te rog, fă-ne o favoare" Un celebru fan al lui Arsenal, mesaj disperat înaintea meciului dintre Tottenham şi Manchester City! "Te rog, fă-ne o favoare"
Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Londonezii i-au decis viitorul fundaşului român Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Londonezii i-au decis viitorul fundaşului român

VIDEO ǀ Lovitură pentru Gică Hagi! Tudor Băluţă a ieşit accidentat în meciul cu Belarus

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 28 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21079644/2/baluta.png

România - Belarus va putea fi urmărită, marţi, de la 21:45, pe Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul dintre cele două naţionale va putea fi urmărit în format video-text pe Primasport.ro.

Prima repriză a fost foarte bună pentru jucătorii noştri, care au intrat la cabine cu avantajul de 2-0, graţie unor execuţii frumoase semnate de Stanciu şi Burcă.

Edi Iordănescu are însă şi un motiv de supărare. Tudor Băluţă a resimţit dureri, fără să fi fost faultat, iar selecţionerul a trebuit să îl înlocuiască cu Alexandru Cicâldău.

Deocamdată nu se cunoaşte gravitatea accidentării, Băluţă fiind om de bază în angrenajul celor de la Farul, care luptă pentru titlu în Superliga.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele