Ultima oră
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot

VIDEO ǀ Marco Bezzecchi, cel mai rapid în antreanamentele MP al Austriei CryptoData

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21288405/1/bezz.jpg

Italianul Marco Bezzecchi a fost cel mai rapid vineri, la capătul celor două sesiuni de antrenamente, din cadrul Marelui Premiu al Austriei la MotoGP, competiţie sponsorizată de firma românească CryptoData.

Pilotul echipei lui Valentino Rossi a fost mai rapid cu doar 0.044 secunde decât Maverick Vinales, de la Aprilia. În timp ce podiumul a fost completat de campionul en-titre şi marele favorit la titlu şi în acest an, Francesco Bagnaia, la ghidonul unui prototip Ducati.

Sâmbătă sunt programate calificările, pe Prima Sport 1, de la ora 11:50, iar de la 16:00, pe acelaşi canal va avea loc cursa de sprint a clasei MotoGP.

Manşele de concurs principale vor fi duminică, de la 12:00, pe Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele