Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

VIDEO | Marius Şumudică va rămâne la Malatyaspor! Turcii i-au îndeplinit dorinţa şi au făcut 4 transferuri

Stranieri Publicat pe 2 ian 2022
mail-share icon Email

UPDATE: Marius Şumudică va rămâne la Malatyaspor! Antrenorul a confirmat faptul că deja echipa a convins patru fotbalişti să vină şi, în plus, se va implica personal în alte mutări.

 ”La mulţi ani, tuturor! Mulţi dintre voi puneţi aceste întrebări, aşa că vreau să auziţi un răspuns clar de la mine. Adem Buyuk şi Sadik Ciftpinar sunt jucători pe îi vreau în echipa mea. Am stat de vorbă cu ei, mi-au promis că vor rămâne şi le-am promis că nici eu nu voi pleca de la Malatya.

Vrem să salvăm echipa împreună. În acest moment, fac tot posibilul să conving jucători să vină la Malatya. Chiar zilele acestea am vorbit cu anumiţi jucători, i-am rugat să vină să ajute echipa să iasă din zona periculoasă. Nu este uşor, suntem ultimii în clasament.

Am perfectat patru transferuri. Jucătorii vor veni şi vor da tot ce au mai bune pentru Malatyaspor şi pentru mine. Suntem în discuţii cu alţi trei. Nu există vacanţă, sunt cu toţii implicaţi pentru Malatya şi pentru fani. Toate cele bune!”, a transmis Marius Şumudică pe contul personal de Twitter.


Ştirea iniţială

Marius Şumudică este pregătit să plece de la Yeni Malatyaspor. Antrenorul e pe ultimul loc în Turcia şi a discutat lucruri clare cu conducerea în acest final de an. Astfel, dacă nu primeşte întăriri, Şumudică e pregătit să plece, acesta fiind ultimatumul dat înainte de revenirea în România, unde va petrece ultima perioadă a anului şi primele zile din 2022.

Yeni Malatyaspor se află într-o situaţie critică, iar retrogradarea în liga secundă e aproape. Şumudică nu vede posibilă salvarea, dacă nu i se vor aduce jucători în această iarnă. Tocmai din acest motiv nu este pregătit să rămână dacă nu va primi îmbunătăţiri de lot.

Traversez o perioadă delicată a carierei mele, mă refer aici la tot acest an. A fost un an cu bune şi cu rele. La Gaziantep, am creat o echipă bună, drept dovadă, ei şi acum au acelaşi schelet şi au rezultate bune, sunt la mijlocul clasamentului, e ok.

Apoi a fost episodul de la Cluj, unde, după şapte meciuri cu maximum de puncte în Liga I, am fost îndepărtat. Acum sunt la Malatya. Ştiam unde vin, dar eu, la început, m-am uitat la primul 11. Au apărut apoi accidentările, am început să pierd jucători şi a trebuit să improvizez.

Suntem cea mai tânără echipă din Superliga Turciei, avem 10 jucători sub 20 de ani, aşa că e foarte greu să te baţi cu forţele din Turcia. Însă eu sunt mulţumit că am făcut 9 puncte. Fără nicio ironie chiar sunt mulţumit.

Eu nu mă aşteptam să fac 9 puncte, nu credeam că pot ajunge la 15 puncte în clasament şi să îmi permit acum să fac transferuri. Suntem acolo, ne luptăm pentru salvare, iar pentru mine a fost o surpriză plăcută că am strâns aceste 9 puncte cu echipa pe care am găsit-o. Voi rămâne în continuare, nici nu se pune problema să plec.

Însă, dacă nu vin întăriri, nu voi mai rămâne. Din ce am discutat cu patronul, am înţeles că îmi va aduce jucători. Eu cred că avem nevoie de cel puţin 8 transferuri, dintre care 5-6 să fie titulari, altfel nu avem nicio şansă să se salvăm de la retrogradare” , a declarat Marius Şumudică.

Yeni Malatyaspor a fost eliminată joi, de Bandirmaspor, în turul cinci al Cupei Turciei, scor 3-2. Învingătorii au marcat prin Davas ‘9, ’55 şi Keny ’37. Pentru Yeni Malatyaspor au înscris Eskihellac ’41 şi Buyuk ’90.

Bandirmaspor evoluează în liga secundă din Turcia. Pentru Malatyaspor este al şaselea meci consecutiv fără victorie, după două remize şi trei înfrângeri în campionatul Turciei,

Echipa lui Şumudică are programată următoarea partidă la 7 ianuarie, în deplasare, cu liderul din Super Lig, Trabzonspor.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele