Ultima oră
De la FCSB, direct la o rivală din Superliga! Gigi Becali a făcut anunţul: ”Dacă s-au înţeles, înseamnă că merge” De la FCSB, direct la o rivală din Superliga! Gigi Becali a făcut anunţul: ”Dacă s-au înţeles, înseamnă că merge”
Dan Şucu nu pierde vremea! Finanţatorul a pus ochii pe doi jucători de la FCU Craiova Dan Şucu nu pierde vremea! Finanţatorul a pus ochii pe doi jucători de la FCU Craiova
VIDEO / Medvedev a renunţat la tot: ”Am vrut doar să câştig” VIDEO / Medvedev a renunţat la tot: ”Am vrut doar să câştig”
Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru” Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru”
S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein
Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis” Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis”

VIDEO ǀ Max Verstappen a câştigat sprintul din Belgia. Evenimentul a început cu întârziere, din cauza ploii

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21269542/2/ver.jpg

Olandezul Max Verstappen (Red Bull Racing) a câştigat, sâmbătă, cursa sprint din cadrul Marelui Premiu al Belgiei, a 12-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Pe locul doi s-a clasat Oscar Piastri (McLaren), iar pe trei a terminat Pierre Gasly (Alpine).

Startul a fost întârziat peste 40 de minute, din cauza ploii.

Cursa va avea loc duminică, în direct pe Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele