Ultima oră
Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt
VIDEO | Jucătorii echipei Corvinul au dus Cupa României la Castelul Corvinilor. Sute de oameni i-au sărbătorit pe străzile Hunedoarei VIDEO | Jucătorii echipei Corvinul au dus Cupa României la Castelul Corvinilor. Sute de oameni i-au sărbătorit pe străzile Hunedoarei
VIDEO | Tyson Fury lasă să înţeleagă că arbitrii i-au dat victoria lui Usyk din cauza războiului din Ucraina VIDEO | Tyson Fury lasă să înţeleagă că arbitrii i-au dat victoria lui Usyk din cauza războiului din Ucraina
VIDEO | Ucraineanul Oleksandr Usyk l-a învins pe englezul Tyson Fury şi a devenit campion incontestabil la categoria grea VIDEO | Ucraineanul Oleksandr Usyk l-a învins pe englezul Tyson Fury şi a devenit campion incontestabil la categoria grea
Italianul Jannik Sinner, locul 2 mondial, şi-a reluat antrenamentele cu o săptămână înainte de Roland Garros Italianul Jannik Sinner, locul 2 mondial, şi-a reluat antrenamentele cu o săptămână înainte de Roland Garros
LIVE VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 14:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Se decide adversara lui CFR Cluj, pentru un loc în cupele europene LIVE VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 14:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Se decide adversara lui CFR Cluj, pentru un loc în cupele europene

VIDEO | Meci nebun în Premier League cu 6 goluri! Arsenal pierde din cauza ultimei clasate prim-planul în lupta pentru titlu

Premier League Publicat pe 22 apr 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21099989/2/profimedia-0771056088.jpg

Arsenal a pierdut prim-planul în lupta pentru titlu, în urma rezultatului obţinut de lidera din Premier League vineri seară. În direct la Prima Sport 2, ”tunarii” nu au putut decât să salveze un punct pe teren propriu, în faţa ultimei clasate Southampton, într-o partidă ce s-a terminat cu un scor incredibil: 3-3.

Debutul meciului a fost unul de coşmar pentru elevii lui Mikel Arteta, care au primit gol în minutul 1 de la Alcaraz, în urma unei pase greşite copilăresc de portarul Ramsdale.

În minutul 14, Theo Walcott, jucător cu peste 300 de meciuri în tricoul ”tunarilor”, a dublat avantajul oaspeţilor cu o execuţie sigură, cu latul.

Arsenal a început să spere într-o revenire miraculoasă în joc, în minutul 20, când Martinelli a transformat centrarea excelentă livrată de Saka.

Problemele s-au întors la acelaşi stadiu în partea secundă pentru londonezi. În minutul 66, Caleta-Car, printr-o lovitură de cap, în urma unui corner, a marcat golul de 3-1 pentru Southampton.

Martin Odegaard, cu doar două minute înaintea expirării timpului regulamentar, a marcat o bijuterie de gol şi le-a aprins speranţele fanilor de pe Emirates.

În minutul 90, Saka a reuşit golul egalizator, de 3-3, iar suporterii ”tunarilor” au visat mai mult ca niciodată la o victorie, deoarece partida avea să fie prelungită cu 10 minute.

Nu a fost să fie o noapte de vis pentru Arsenal, iar rezultatul surprinzător o face pe formaţia londoneză să piardă prim-planul în lupta pentru titlu. Elevii lui Arteta ajung la 75 de puncte, însă Manchester City are 70 de puncte şi două jocuri disputate mai puţin. Astfel, ”cetăţenii” sunt doar la mâna lor pentru a-şi apăra trofeul cucerit în stagiunea precedentă.

Southampton adună 24 de puncte şi rămâne ultima clasată din Premier League.

Sursa foto: Profimedia


Informaţii înainte de meci:

Arsenal - Southampton, vineri, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 2 

Partida dintre Arsenal - Southampton din Premier League va avea loc vineri, de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în direct pe PrimaSport 1. De asemenea, meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit online, pe platforma PrimaPlay.ro. 

Mai mult decât atât, confruntarea din cel mai puternic campionat al lumii va putea fi urmărită în format video-text pe site-ul Primasport.ro. 

Arsenal este în continuare lider în Premier League, cu 74 de puncte, având cu 4 puncte mai mult decât Manchester City. Totuşi, echipa lui Guardiola are cu un meci mai puţin jucat, iar distanţa ar putea să se micşoreze la un singur punct. 

În tabăra opusă, Southampton este codaşa din Premier League, dar mai are şanse matematice să se salveze de la retrogradare. ”Sfinţii” sunt pe locul 20 în Anglia, cu 23 de puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele