Ultima oră
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR” Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR”
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei

VIDEO | Mesajul lui Edjouma pentru Gigi Becali, după ce a marcat golul egalizator în partida cu Universitatea Craiova

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21065111/2/fcsb-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-18-03-2023-1.jpg

FCSB a încheiat la egalitate partida cu Universitatea Craiova, scor 1-1, din prima rundă a play-off-ului Superligii. Meciul a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1, online prin intermediul platformei PrimaPlay.ro şi în format live video pe site-ul PrimaSport.ro.

Golul egalizator al ”roş-albaştrilor” a venit de la omul decisiv din ultima vreme, Malcom Edjouma. Francezul a punctat cu o lovitură de cap în minutul 66 din pasa lui Radunovic şi a stabilit scorul final. Modul în care a celebrat Edjouma după marcarea golului a stârnit multe semne de întrebare.

Mijlocaşul a vrut să îi transmită un mesaj lui Gigi Becali, fiind supărat pe faptul că în anumite meciuri a jucat doar în prima repriză sau a fost înlocuit repede dacă nu a marcat.

”Îmi este greu. De fiecare dată trebuie să înscriu ca să rămân pe teren. Dacă nu înscriu, joc doar 45 de minute! Acum am jucat mai mult de 45 de minute şi am înscris. Nu este responsabilitatea mea. Nu am ce să fac. Nu ştiu ce să vă zic. Când joc, încerc să-mi ajut echipa”, a spus Edjouma, la finalul meciului cu U. Craiova.

  • Francezul a ajuns la 9 goluri în acest sezon, în tricoul lui FCSB
  • Edjouma este cotat la 1.5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele