Ultima oră
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA
Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo” Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo”
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor

VIDEO ǀ Micah Hamilton, gol spectaculos la debutul în Champions League pentru Manchester City

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 13 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21422425/2/profimedia-0817489258.jpg

Ultimele meciuri ale anului din UEFA Champions League se văd în direct pe canalele Prima Sport, miercuri, începând cu ora 19:45.

Mai mult decât atât, partidele se pot urmări şi pe site-ul Primsport.ro, în format video-text, unde vor putea fi văzute toate fazele importante din meciuri.

Micah Hamilton (20 de ani) a avut un debut de vis pentru Manchester City. Extrema crescută la academia ”cetăţenilor” a marcat în poarta Stelei Roşii Belgrad, cu o execuţie de fineţe.

Hamilton este o mare speranţă a lui City, dar şi a fotbalului englez, el fiind şi căpitanul echipei de Youth League a campioanei Europei en-titre.

Echipele de start:

  • Steaua Roşie: Glazer – Nedeljkovic, Djiga, Spajic, Dragovic – Kanga, Mijailovic, Hwang – Bukari, Ndiaye, Olayinka
  • City: Ortega – Lewis, Stones, Akanji, Gomez – Phillips, Kovacic – Hamilton, Matheus Nunes, Grealish – Bobb

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri