Ultima oră
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”

VIDEO | Mihaiu şi Nepomuceno, eroii negativi ai 'câinilor roşii' în semifinalele Cupei. Florescu: "Dinamo a avut victoria în mână. Se vede şi lipsa de experienţă" EXCLUSIV

Cupa României Publicat de Andrei Ionascu pe 11 mai 2021
mail-share icon Email

Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României, după ce s-a impus la loviturile de departajare în ‘Ştefan cel Mare’ cu Dinamo, în direct pe Look Sport+. Dinamo a dus confruntarea în prelungiri, după reuşita fabuloasă a lui Andrei Radu din minutul 89. La loviturile de la 11 metri, Andreas Mihaiu şi Gevaro Nepomuceno au ratat pentru Dinamo, iar Astra s-a impus cu 5-4.

La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, George Florescu a declarat că Dinamo trebuia să rezolve calificarea până la loviturile de departajare, unde s-a văzut lipsa de experienţă a jucătorilor în meciurile importante.

"Până la urmă, când se ajunge la penalty-uri e o loterie. E surprinzător, pentru că nu mă aşteptam să se ajungă la penalty-uri. Mi s-a părut că Dinamo a dominat partida, chiar dacă a marcat norocos şi chinuit. În prelungiri, puteau să forţeze, dar n-au făcut-o. Poate că se vede şi o oarecare lipsă de experienţă la Dinamo, la loviturile de departajare. Rar mi-a fost dat să văd ca un jucător tânăr, un junior, să fie lăsat să bată penalty-ul decisiv. La echipele la care am mai activat, penalty-urile decisive sunt bătute de către jucătorii mai experimentaţi. Poate fi şi o chestiune de ‘feeling’, nu ştiu dacă a cerut el să bată. Până la urmă, Dinamo a avut victoria în mână, iar Mihaiu n-a reuşit nici măcar din două încercări", a spus George Florescu la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

Cealaltă finalistă a Cupei va fi decisă miercuri seară, după confruntarea Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Craiova, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+. În tur, Craiova s-a impus cu 3-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele