Ultima oră
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman

VIDEO | Mioveni - Csikszereda 3-1. Ciucanii îşi dinamitează şansele la promovarea directă

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21577211/1/afk-csikszereda-miercurea-ciuc-cs-mioveni-liga-2-casa-pariurilor-play-off-10-04-2024.jpg

 CS Mioveni a învins pe teren propriu, scor 3-1, gruparea FK Csikszereda, în etapa a opta din play-off-ul ligii secunde.

Gazdele au condus cu 3-0 după mai puţin de o oră de joc. Remus Guţea a reuşit o dublă în minutele  7 şi 18, iar în minutul 26 Ştefan Blănaru a transformat un penalti.

Echipa lui Constantin Schumacher nu au mai forţat în partea secundă şi oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 64, prin Richard Jelena.

CS Mioveni a câştigat primul meci din acest play-off şi are 39 de puncte, ocupând locul 6 în clasament. FC Csikszereda are 40 de puncte şi este pe locul 5.

Înfrângerea ciucanilor poate fi favorabilă Gloriei Buzău, echipa de pe locul 4, care are 45 de puncte. Buzoienii joacă etapa aceasta la Şelimbăr şi îşi pot asigura promovarea în Superligă cu o victorie la ocupanta locului al treilea.

 

Mioveni - Csikszereda 3-1 (Guţea 7, 18, Blănaru 26 / Jelena 64)

Echipele de start

  • Mioveni: Croitoru, Traşcu, Gomes, Ignat, Şerbănică, Massaro, Toma, Cărăuş, Guţea, Blănaru, Stan.
  • Csikszereda: Szilard, Gal-Andrezkym Botond, Csuros, Vita, Veres, Soufiane, Pinter, Babati, Ronai, Jelena.

Minutul 64: GOL CSIKSZEREDA! Jelena reduce din diferenţă şi readuce speranţa în tabăra oaspeţilor.

Minutul 26: GOL MIOVENI! Blănaru duce scorul la unul de neprezentare, din penalti.

Minutul 18: GOL MIOVENI! Guţea se distrează în duelul cu Csikszereda! Jucătorul gazdelor a reuşit "dubla".

Minutul 13: Ocazie Mioveni! Guţea a fost la un pas să facă "dubla", dar mingea trimisă de el a nimerit bara.

Minutul 7: GOL MIOVENI! Gazdele deschid scorul prin Guţea.

Minutul 1: A început meciul.


Având în vedere că formaţiile aflate pe locurile 2 şi 3, Corvinul Hunedoara şi Şelimbăr, nu au drept de promovare în Superliga, duelul dintre Mioveni şi Csikszereda este unul crucial.

Înaintea acestui meci, Mioveni se află pe 6, cu 36 de puncte, la 4 „lungimi” de adversara sa directă de astăzi. Argeşenii nu au mai câştigat 8 etape, perioadă în care au obţinut 4 egaluri şi tot atâtea înfrângeri.

De cealaltă parte, Csikszereda ocupă locul 5, cu 40 de puncte. Ciucanii sunt în căutarea unei noi victorii, după 3 runde în care au acumulat un singur punct.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele