Ultima oră
”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul ”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul
Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare
Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV
Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off” Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off”
Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice
Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat

VIDEO | Mircea Rednic, în culmea fericirii. ”Au fost puţine emoţii, dar e un pas important”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21511039/1/fc-universitatea-cluj-afc-uta-arad-superliga-superbet-04-02-2024-1.jpg

UTA Arad a învins, cu scorul de 3-2, echipa FCU Craiova, în etapa a 29-a Superligii.

Pentru UTA au marcat Pedro (13), Micovschi (28) şi Fabry (63 - penalty), iar pentru craioveni au punctat Bauza (22) şi Dragu (42).

Mircea Rednic s-a declarat încântat de rezultat, însă a punctat că UTA depinde şi de jocul rezultatelor pentru a accede în play-off.

Au fost puţine emoţii, dar e un pas important. Cine credea că vom ajunge în situaţia să avem şanse reale la play-off. Am întâlnit o echipă bună, a fost cel mai bun meci al lor din ultimele trei etape.

Ne-au chinuit, am şi spus înainte că au calitate. Păcat că nu au stabilitate pe banca tehnică. Adrian pune foarte mult suflet şi face eforturi finaciare. Are un lot bun, ar trebui să găsească un antrenor.

Depindem de celelalte echipe, îmi pare rău pentru asta. Sprijinul suporterilor a contat. Le mulţumesc şi vreau să fie în continuare alături de echipă. E care pe care, e şansa noastră şi ar fi păcat să nu ne-o jucăm”, a explicat Rednic, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele