Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Neymar a devenit persona non-grata la PSG! Fanii l-au huiduit tot meciul, inclusiv în momentul în care a marcat

PSG Publicat de Răzvan Cîrceag pe 13 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20635755/1/neymar.jpg

PSG se află într-o situaţie tumultoasă după eliminarea dureroasă din optimiele Champions League. Ultraşii parizieni s-au săturat şi au declarat că vor lua măsuri, iar Neymar se află pe lista celor pe care vor să-i vadă dispăruţi de pe Parc des Princes. 

Presa internaţională a notat că inclusiv Nasser Al-Khelaifi caută soluţii pentru a-l vinde pe brazilianul Neymar. 

Ruptura a devenit clară începând cu primul meci de după eliminarea din faţa lui Real Madrid. PSG joacă ACUM cu Bordeaux, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

Începând cu primul minut al meciului fanii parizieni l-au huiduit constant pe Neymar. Starul brazilian a înscris golul de 2-0, în minutul 52, dar nici asta nu l-a scăpat de furia suporterilor. 

Neymar a fost huiduit şi în momentul în care a înscris!

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele