Ultima oră
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”

VIDEO | ”Nu cred că are forţa şi mentalitatea de campioană”. Sorin Cârţu nu le dă şanse la campionat. Echipa ”tăiată” din start de pe lista favoritelor la titlu

Superliga Publicat pe 19 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19456171/1/rps-6153.jpg

Sorin Cârţu a prefaţat noul sezon din Casa Liga 1. Universitatea Craiova porneşte într-o nouă cursă pentru titlu. Sâmbătă joacă în deplasare cu Şepşi Sfântu Gheorghe. Sorin Cârţu ştie care vor contracandidatele la titlu. Dinamo nu e pe listă, chiar dacă are un nou investitor.

Dezamăgiţi de ratarea in extremis a titlului, oltenii caută revanşa în noua ediţie de campionat. Sorin Cârţu ştie deja care sunt principalele pericole pentru echipa lui Bergodi. Dinamo nu e luată în calcul, chiar dacă a fost cumpărată de un om de afaceri spaniol.

Tot ăştia sunt care au fost şi anul ăsta (n.r.: CFR şi FCSB). Nu vă aşteptaţi să apară şi alte surprize, poate Botoşani? Botoşani e o echipă bună, dar nu cred că are forţa şi mentalitatea de campioană”, a declarat Cârţu. Trupa lui Bergodi îşi doreşte ca pandemia să se termine cât mai repede. Lipsa fanilor e resimţită puternic de fotbaliştii din Bănie.

Asta e cel mai mare dezavantaj în fotbal, pentru că la noi veneau spectatori mulţi, aveam, dar ţi-am spus, este un an prejudiciat din toate punctele de vedere (n.r.: din cauza pandemiei). N-ai ce să faci”, a mai spus oficialul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele