Ultima oră
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off

VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21571911/1/profimedia-0867979172.jpg

Orlando Magic a spulberat-o pe Cleveland Cavaliers, scor 121-83, în noaptea de joi spre vineri.

Orlando a avut o prestaţie cu mult peste aşteptări, reuşind să înscrie 96 de puncte în primele trei sferturi, după ce în duelurile din Cleveland, Magic a marcat doar 83, respectiv 86 de puncte.

Deşi a avut un start ezitant, formaţia din Florida a încheiat primul sfert cu un run de 13-0. La pauză, diferenţa a fost de 16 puncte, iar la finalul sfertului al treilea de nu mai puţin de 35 de puncte!

Cleveland a avut o noapte execrabilă la capitolul aruncărilor de trei puncte, doar 8 din 34.

De la Orlando, Banchero a reuşit un double-double (31 de puncte, 14 recuperări), iar Jalen Suggs a marcat 20 de puncte. 

De cealaltă parte, Jarrett Allen şi Caris LeVert au înscris câte 15 puncte, fiind cei mai buni marcatori de la Cleveland. Donovan Mitchell cu 13 puncte şi Darius Garland cu doar 5 puncte au făcut un meci cu mult sub aşteptări.

În urma acestui duel, scorul la general a devenit 2-1 pentru Cleveland.

Sâmbătă, de la 20:00, ora României, Orlando Magic va încerca să egaleze scorul la general, în vreme ce Cleveland are şansă să ia o opţiune serioasă pentru calificarea în semifinalele Conferinţei de Est.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele