Ultima oră
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie

VIDEO | Oţelul Galaţi - ”U” Cluj, 1-1. Gălăţenii trebuie să se mulţumească doar cu un punct, după ce au fost egalaţi în finalul meciului

Superliga Publicat pe 12 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21278833/4/fc-universitatea-cluj-dinamo-1948-superliga-superbet-05-08-2023.jpg

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a cincea din Superliga. Clujenii au egalat în minutul 90+1, din penalti.

Gălăţenii au încercat poarta lui Gorcea încă din startul partidei şi Bodişteanu a şutat puţin peste bara transversală în minutul 15. Clujenii au replicat prin şutul peste poartă al lui Daniel Popa, din minutul 37, iar în minutul 43 arbitrul Horia Mladinovici a consultat VAR-ul şi a anulat un gol frumos al gazdelor, înscris de Jardan, motivând că a fost fault la un contact între Jardan şi Ovidiu Bic.

Oţelul a reuşit să deschidă scorul în minutul 59, când nou intratul Răzvan Tănasă i-a pasat în careu lui Alexandru Pop şi acesta a înscris cu un şut plasat.

Răzvan Tănasă a trecut de două ori pe lângă gol, în minutele 82 şi 83, iar oaspeţii au primit penalti în minutul 87, la un fault comis în careu de portarul Relu Stoian, asupra lui Tescan. A executat Dan Nistor şi a egalat în minutul 90+1.

În clasament Universitatea Cluj se află pe locul 9, cu 6 puncte, iar Oţelul e pe locul 13, cu doar 4 puncte.

Oţelul Galaţi - ”U” Cluj 1-1 (Pop A. 59' / Nistor D. 90+1 (p))

Echipele de start:

  • Oţelul: Stoian - Zhelev, Yabre, Lovric, Panait - A. Lopez - Cisotti, Jardan - Al. Pop, A. Dimitrov, Bodişteanu
  • Rezerve: Dur Bozoancă - Tănasă, Zivulic, I. Neagu, F. Ferreira, M. Adăscăliţei, G. Cîrjan, G. Nedelea
  •  
  • ”U” Cluj: Gorcea - Dimitrov, Miron, Mitrea, Vătăjelu - Perianu, Bic - Popadiuc, Nistor, Chipciu - D. Popa
  • Rezerve: Iliev - Oancea, Piţian, A. Hofman, Tescan, Calcan, I. Filip, G. Simion, I. Stoica

Min. 90+4: Final de meci! Gălăţenii trebuie să se mulţumească doar cu un punct, după ce au fost egalaţi în finalul meciului.

Min. 90+1: GOOOL marcat de ”U” Cluj! Centralul partidei a acordat penalty la intervenţia lui Stoian, iar Dan Nistor a transformat lovitura de la 11 metri şi a egalat cu câteva minute înainte de finalul meciului.

Min. 83: Ocazie mare pentru Oţelul! Tănasă a scăpat sigur cu Gorcea, dar a ratat.

Min. 67: Ocazie mare pentru ”U” Cluj! Ianis Stoica a trimis un şut periculos din afara careului, dar execuţia atacantului a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 58: GOOOL marcat de Oţelul Galaţi! Tănasă a primit în partea stângă şi a centrat pe jos în careu, acolo unde se afla Alexandru Pop, iar jucătorul a finalizat superb şi a deschis scorul. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+4: Final de primă repriză!

Min. 45: Gol anulat Oţelului! Jardan a înscris, dar centralul partidei a întors faza cu ajutorul VAR, iar reuşita a fost anulată pe motiv de fault în atac. 

Min. 37: Şansă mare pentru ”U” Cluj! Mingea a ajuns la Daniel Popa, iar şutul său a trecut peste poartă.

Min. 28: Ocazie mare pentru gălăţeni! Pop a centrat bine în careu, dar lovitura de cap a lui Lovric a trecut pe lângă poarta apărată de Gorcea.

Min. 15: Prima ocazie mare îi aparţine Oţelului! Mingea a ajuns la Bodişteanu, iar acesta a tras din prima şi şutul său în forţă a trecut puţin peste poartă.

Min. 8: Ocazie pentru Oţelul Galaţi! Jardan execută periculos lovitura liberă, dar balonul a ajuns în braţele portarului în cele din urmă.

Min.1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ambele echipe sunt, cel puţin pe hârtie, contracandidate la salvarea de la retrogradare. Oţelul a revenit în prima ligă după opt ani. În sezonul 2014/.2015, ambele echipe au retrogradat. Atunci, Oţelul a terminat pe locul 17 cu 32 de puncte şi ”U” Cluj pe 15 cu 35.

În acel sezon s-au consemnat şi ultimele două meciuri directe. La Cluj scorul a fost 0-0, în vreme ce la Galaţi s-a impus Oţelul, scor 2-1. După patru etape, U Cluj are cinci puncte, iar Oţelul doar trei. Gălăţenii încă nu au nicio victorie în actuala stagiune.

Meciurile din etapa a cincea a Superligii:

Vineri:

  • FCU Craiova - FC Voluntari, de la ora 20:30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro

Sâmbătă:

  • Oţelul Galaţi - ”U” Cluj, de la ora 18:30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro
  • Poli Iaşi - Universitatea Craiova, de la ora 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Duminică:

  • Rapid - Petrolul Ploieşti, de la ora 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Luni:

  • Dinamo - FC Botoşani, de la ora 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele