Ultima oră
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”

VIDEO ǀ Paradox pentru Dică la FCU Craiova. Trupa sa are cel mai bun atac şi cea mai slabă apărare. ”Din păcate nu au primit cum trebuie mesajul meu”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21288539/2/u-craiova-1948-fc-voluntari-superliga-superbet-11-08-2023-1.jpg

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, scor 4-3, formaţia FCU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Superligă.

Oltenii au cel mai bun atac (n.r. la egalitate cu Petrolul) şi cea mai slabă apărare, iar Nicolae Dică a tras concluziile startului de sezon, în care echipa sa are 6 puncte în tot atâtea etape.

”Am început jocul foarte prost, am primit rapid două goluri şi a trebuit să schimbăm radical strategia. Am reuşit să marcăm după, am mai avut ocazii. Am început bine repriza a doua, dar noi am fost cu ratările, ei cu golurile. Am mai marcat încă două goluri, din păcate nu am reuşit să egalăm.

Reuşim să dominăm în multe momente, dar facem greşeli defensive. Trebuie să încercăm să le dăm adversarilor cât mai puţine şanse de a marca. Nu ştiu de ce s-a intrat pe vârfuri. Am obţinut două victorii, deci nimic pentru mine. Eu am o mentalitate de învingător.

Am încredere în el, i-am simţit înainte să intre pe teren, dar din păcate nu au primit cum trebuie mesajul meu”
, a spus Dică, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt