Ultima oră
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid ”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid
Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă
Italianul Daniele Orsato arbitrează meciul PSG - Borussia Dortmund din semifinalele Ligii Campionilor Italianul Daniele Orsato arbitrează meciul PSG - Borussia Dortmund din semifinalele Ligii Campionilor
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21571931/1/profimedia-0867989004.jpg

Philadelphia 76ers a câştigat duelul cu New York Knicks, scor 125-114, în noaptea de joi spre vineri.

Prima repriză a fost una echilibrată, dar şi tensionată. Knicks a intrat la cabine cu un avans de trei puncte, la finalul a două sferturi în care meciul a fost întrerupt de mai multe ori, din cauză că oficialii au fost nevoiţi să revadă posibile faulturi antisportive.

Sfertul al treilea a fost un adevărat festival ofensiv pentru Joel Embiid şi coechipierii săi. MVP-ul neoficial al sezonului curent a înscris trei aruncări consecutive de la distanţă, după ce ratase primele două încercări. Embiid a terminat al treilea act cu 18 din cele 43 de puncte înscrise de 76ers. 

Mai mult decât atât, Embiid a marcat 50 de puncte şi a setat un nou record personal în playoffs! De asemenea, superstarul a devenit primul jucător de la Philadelphia, de la Iverson în 2003 încoace, care înscrie 50 de puncte într-un meci din playoffs!

Tot în sfertul al treilea, 76ers a fost letală de la distanţă, marcând de 9 ori din 12 încercări, intrând cu un avans de 13 puncte în ultimul act.

Pe lângă Embiid, de la Philadelphia s-a remarcat şi Maxey, cu 25 de puncte. De la Knicks, Brunson a făcut un meci fenomenal, marcând 39 de puncte şi acumulând şi 13 pase decisive.

New York Knicks conduce cu 2-1 în seria cu Philadelphia 76ers. Meciul al patrulea se va disputa duminică, de la 20:00, ora României.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele