Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

VIDEO | Petrolul - Dinamo 1-0. Anul are semne rele pentru ”câini”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21463917/3/acs-petrolul-52-ploiesti-sc-dinamo-1948-bucuresti-superliga-superbet-20-01-2024.jpg

Petrolul Ploieşti a învins pe teren propriu, scor 1-0, gruparea bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Superligă.

Petrolul a avut prima ocazie a meciului, în minutul 20, prin Doua, care a fost blocat de portarul Golubovic. La cealaltă poartă, Lukas Zima a reţinut şutul lui Amzăr, după şase minute.

Alexandru Musi a obţinut un penalti în minutul 41, după un fault comis de Răzvan Patriche, dar arbitrul Marian Barbu a întors decizia, după analiza VAR şi nu a mai acordat lovitura de la 11 metri.

Petrolul a trecut pe lângă gol în minutul 48, la lovitura de cap a lui Paul Papp. Gazdele au marcat unicul gol al meciului în minutul 80, când Jair a şutat fără preluare de la marginea careului şi l-a învins pe Golubovic.

Petrolul s-a impus cu 1-0 şi se află pe locul 7 în clasament, cu 30 de puncte, în vreme ce Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea, cu 16 puncte.

VIDEO | Petrolul - Dinamo 1-0 (Jair 80), în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Petrolul: Zima – Papp, Meijers, Huja, Ţicu – Doua, Seto, Jeffersib, Jair – Grozav – Musi
  • Dinamo: Golubovic – Alves, Patriche, Homawoo – Costin, Pavlicic, Ilic, Amzăr – Iglesias, Gregorio, Abdallah      

Minutul 90+6: Final de meci! Petrolul se impune cu 1-0.

Minutul 80: GOL Petrolul! Doua scoate în careu pentru Jair. Brazilianul a reluat din prima.

Minutul 67: Seto trage în forţă din prima de la 25 de metri. Mingea s-a dus puţin peste poartă.

Minutul 45+8: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 42: Se cere penalty, după o intervenţie a lui Patriche la Musi. VAR intervine, iar după ce arbitrul analizează la monitor decide să nu dicteze lovitură de la 11 metri.

Minutul 23: Acelaşi Doua are o nouă ocazie mare. Şutul acestuia e deviat de Gregorio, care aproape a marcat în proprie poartă. Golubovic a respins spectaculos.

Minutul 20: Doua pleacă pe contraatac şi rezistă atacului lui Amzăr. Mijlocaşul rămâne singur cu portarul, dar uşor în unghi, preferă să paseze în loc să tragă, iar Patriche respinge cu ceva emoţii.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------

"Găzarii" vor primi vizita celor de la Dinamo în prima etapă de la reluarea Superligii. Bucureştenii încă visează la salvarea de la retrogradare, în timp ce Petrolul ţinteşte play-off-ul.

Prahovenii ocupă locul 10, cu 27 de puncte acumulate în 21 de etape, la doar 3 puncte de un loc de play-off. Formaţia pregătită de Florin Pârvu nu traversează o perioadă foarte bună, reuşind o singură victorie în ultimele 7 meciuri din campionat.

Dinamo se află pe penultima poziţie din Superligă, cu doar 16 puncte acumulate în 21 de etape. "Alb-roşii" au doar 4 victorii în sezonul actual, reuşind să le învingă tur-retur pe FC Botoşani şi FC Voluntari.

Ultima confruntare directă dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Golul "câinilor" a fost reuşit de Goncalo Gregorio (min. 21), iar pentru Petrolul a punctat Zoran Petrovic (min. 37).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele