Ultima oră
Aryna Sabalenka s-a calificat în semifinale la Roma Aryna Sabalenka s-a calificat în semifinale la Roma
VIDEO | Finala Cupei a generat interes uriaş! Gălăţenii şi hunedorenii fac spectacol în tribunele arenei din Sibiu VIDEO | Finala Cupei a generat interes uriaş! Gălăţenii şi hunedorenii fac spectacol în tribunele arenei din Sibiu
Coechipierii lui Ianis Hagi, puşi la zid după meciul cu Real Madrid! "N-au văzut?" | VIDEO EXCLUSIV Coechipierii lui Ianis Hagi, puşi la zid după meciul cu Real Madrid! "N-au văzut?" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”Aceeaşi durere”. Simona Halep a reacţionat după abandonul de la Trophee Clarins ”Aceeaşi durere”. Simona Halep a reacţionat după abandonul de la Trophee Clarins
Moştenitorii lui Diego Maradona îşi reclamă drepturile asupra Balonului de Aur furat de la tatăl lor Moştenitorii lui Diego Maradona îşi reclamă drepturile asupra Balonului de Aur furat de la tatăl lor

VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-2. Puncte uriaşe obţinute de moldoveni

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21574228/3/petrolul-ploiesti-fc-botosani-play-out-superliga-superbet-29-04-2024.jpg

FC Botoşani a câştigat în deplasare, scor 2-1, în faţa formaţiei Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-out-ul Superligii. Prahovenii au ratat un penalty prin Hanca.

Oaspeţii au deschis scorul la Ploieşti, Miron marcând în minutul 5, după o greşeală a lui Ţicu. Ploieştenii au restabilit egalitatea după numai şapte minute, prin Irobiso, după o serie de greşeli ale apărării botoşănene.

În minutul 66 gazdele au cerut o lovitură de la 11 metri pentru un fault asupra lui Musi. Arbitrul Florin Andrei nu a acordat iniţial nimic, dar după o analiză VAR care a durat patru minute a revenit şi a dictat penalti pentru Petrolul.

A executat Sergiu Hanca, dar portarul Kukic a apărat şutul mijlocaşului petrolist, iar Sadiku a marcat golul victoriei oaspeţilor în minutul 87. FC Botoşani s-a impus cu 2-1 şi este pe locul 6, cu 24 de puncte, în timp ce Petrolul e pe locul 5, cu 26 de puncte. Până la finalul play-out-ului mai sunt doar două etape.

VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-2 (Irobiso 13 / Miron 5, Sadiku 87), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Petrolul: Zima - Hanca, Papp, Meijers, Ţicu - Seto, Jyry - Musi, Jair, Grozav - Irobiso
  • FC Botoşani: Kukic - Petro, Sadiku, Miron, Ţigănaşu - Mitrov, Dican, Ferreira - Florescu, Kaprof, Ofosu

Minutul 90+5: Final de meci! FC Botoşani se impune cu 2-1.

Minutul 87: GOL FC Botoşani! Miron recentrează o minge din lovitură liberă, iar Sadiku deviază de lângă Huja.

Minutul 66: După analiza VAR se dictează penalty, ca urmare a unui contact între Musi şi Ţigănaşu. Hanca execută pe centrul porţii, iar Kukic apără.

Minutul 63: Jyry pătrunde din flanc în careu şi caută colţul scurt. Mingea este uşor deviată şi se duce în bară.

Minutul 62: Florescu reia din afara careului puţin peste poartă.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 45: Florescu trage în forţă de pe loc de la 22 de metri. Zima scoate în corner.

Minutul 25: Kukic scoate la şutul lui Grozav din careu. Mingea este respinsă până la Irobiso, care este blocat providenţial.

Minutul 13: GOL Petrolul! Irobiso reia din 3 metri, după ce apărarea adversă nu a putut respinge. Reuşita a fost analizată la VAR.

Minutul 5: GOL FC Botoşani! Miron reia acrobatic din cădere, după o serie de gafe ale petroliştilor în careu.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------

Petrolul vine după înfrângerea din etapa trecută cu FC Heramnnstadt, scor 2-0, şi se află pe poziţia a 11 în play-out-lui. Ploieştenii sunt la patru „lungimi” de primul loc ce duce la baraj şi ar putea avea emoţii în acest final de sezon.

De cealaltă parte, FC Botoşani are mare nevoie de victorie pentru a părăsi zona roşie după foarte mult timp. Moldovenii vin după victoria cu 2-1 în faţa lui Dinamo din runda trecută şi au avut un play-out excelent până acum, cu trei victorii, un egal şi două înfrângeri. 

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria 2-1 a Petrolului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele