Ultima oră
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix
VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui VIDEO | Al Nassr - Al Khaleei 3-1. Cristiano Ronaldo, reuşită de senzaţie şi o nouă „dublă”, în semifinalele Cupei Regelui
Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia Brittney Griner spune că s-a gândit să se sinucidă în primele săptămâni în închisoarea din Rusia
Mihai Stoica a confirmat! „Ne-am ţinut de cuvânt”. Unde va juca FCSB în startul sezonului Mihai Stoica a confirmat! „Ne-am ţinut de cuvânt”. Unde va juca FCSB în startul sezonului

VIDEO | Petrolul - FC Voluntari 0-4. Ilfovenii aplică o adevărată umilinţă prahovenilor

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 6 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21546522/2/petrolul-ploiesti-fc-voluntari-play-out-superliga-superbet-6-04-2024.jpg

FC Voluntari a câştigat clar în deplasare, scor 4-0, cu Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului.

FC Voluntari s-a impus fără probleme la Ploieşti, unde a condus cu 3-0 la pauză. Vadim Raţă a deschis scorul în minutul 20, din centrarea lui Nemec. Patru minute mai târziu Igor Armaş a înscris şi el, iar în minutul 45+4 Adam Nemec a dus scorul la 3-0 pentru oaspeţi. Merloi a marcat şi el în minutul 59, din pasa lui Boboc şi ilfovenii s-au impus cu 4-0 în deplasare.

Petrolul este pe locul 5 în clasamentul play-out-ului, cu 22 de puncte, în timp ce FC Voluntari, cu 20 de puncte, se află pe locul 6.

VIDEO | Petrolul - FC Voluntari 0-4 (Raţă 20, Armaş 24, Nemec 45+5, Merloi 60), în direct pe Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Petrolul: Zima - Dumitriu, Papp, Huja, Ţicu - Hanca, Diomande - Musi, Jair, Grozav - Irobiso
  • FC Voluntari: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Boboc, Raţa, Crepulja, Aliji - Nemec, Dumiter, D. Andrei

Minutul 90+4: Final de meci! FC Voluntari se impune cu 4-0.

Minutul 66: Andrei trece elegant de Hanca şi loveşte bara.

Minutul 60: GOL FC Voluntari! Boboc recuperează în margine un balon ce părea pierdut şi scoate la Merloi, care îndeplineşte o formalitate din câţiva metri.

Minutul 45+6: Pauză! FC Voluntari conduce cu 3-0.

Minutul 45+5: GOL FC Voluntari! Nemec primeşte în careu, păcăleşte un adversar din preluare şi reia din careu.

Minutul 31: Grozav reia de la distanţă şi îl întinde serios pe Vâlceanu.

Minutul 24: GOL Voluntari! Raţă execută o lovitură de colţ din partea dreaptă. Armaş reia plasat cu capul.

Minutul 20: GOL Voluntari! Acţiune de atac prelungită a oaspeţilor. Aliji centrează în careu mic, iar Raţă reia cu capul.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

Înaintea acestei partide, Petrolul ocupă locul 11, cu 22 de puncte, la 3 „lungimi” de locul care asigură barajul de Conference League, ocupat de „U” Cluj. Ploieştenii vin după victoria cu FCU Craiova şi egalul de la Bucureşti, cu Dinamo, scor 1-1.

De cealaltă parte, FC Voluntari a obţinut în runda precedentă prima victorie după 12 etape de aşteptare, scor 1-0 pe teren propriu cu FC Hermannstadt. În urma acestui rezultat pozitiv, ilfovenii au scăpat de zona „roşie” a clasamentului şi au urcat până pe locul 12.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele