Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

VIDEO | Poli Iaşi - Oţelul Galaţi 1-1. Derby-ul moldav s-a terminat indecis

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 3 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21365401/2/poli-iasi-sc-otelul-galati-superliga-superbet-03-11-2023.jpg

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate în deplasare, scor 1-1, cu Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 15-a din Superliga. A fost al 11-lea meci egal din acest sezon pentru oaspeţi.

Gazdele au deschis scorul în minutul 31, după o greşeală comisă de Jonathan Cisse. A marcat Harrison, care a reuşit astfel primul gol pentru ieşeni. Gălăţenii au egalat în minutul 79, la primul şut pe poartă, prin Maciel.

Oţelul a trecut pe lângă victorie în minutul 81, când Silviu Lung a respins la şutul lui Latouchent. S-a încheiat la egalitate, a unsprezecea remiză pentru gălăţeni.

Echipa lui Dorinel Munteanu este pe locul 10, cu 17 puncte, iar Poli Iaşi ocupă poziţia a 11-a, cu acelaşi număr de puncte.

VIDEO | Poli Iaşi - Oţelul Galaţi 1-1 (Harrison 31 / Maciel 79), în direct la Prima Sport 2! Echipele de start:

  • Poli Iaşi: S. Lung – M. Martac, N. Samayoa, M. Katanec, R. Ispas – Bordeianu, J. Marchioni, C. Itu – R. Alin, S. Harrison, A. Gheorghiţă.
  • Oţelul Galaţi: C. Dur-Bozoancă – M. Adăscăliţei, D. Lovric, J. Cisse, M. Zhelev – J. Cisotti, A. Lopez Varela, M. Silva – F. Maciel, A. Pop, R. Tănasă.

Minutul 90+6: Se termină egal, 1-1.

Minutul 79: GOL Oţelul! Fatai îl lansează de la mijlocul terenului pe Maciel, care înscrie din poziţie de singur cu portarul!

Minutul 63: Buş ia mingea din piciorul unui adversar şi reia din marginea careului puţin pe lângă poartă.

Minutul 45+3: Pauză! Poli Iaşi conduce cu 1-0. În afară de gol nu s-a mai petrecut ceva notabil.

Minutul 31: GOL Poli Iaşi! Harrison primeşte o pasă de la un adversar şi reacţionează bine. Acesta găseşte un culoar de şut şi reia din 15 metri.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------------

Aflate la egalitate de puncte, gălăţenii au un golaveraj mai bun decât adversarii de astăzi. Oţelul este pe locul 9, în timp ce Poli Iaşi se află pe a 11-a poziţie.

Ambele echipe trec printr-o formă de zile mari. Gălăţenii au o singură înfrângere în ultimele 13 partide oficiale, în vreme ce ieşenii au tot o înfrângere în ultimele 7 meciuri.

Cele două combatante s-au întâlnit şi în stagiunea precedentă. În sezonul regular a fost 0-0, în timp ce în play-off ieşenii au câştigat ambele partide, 2-0 acasă şi 1-2 în deplasare. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele