Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

VIDEO | Portugalia intră in istoria Campionatului European, după ce a înscris 3 goluri în ultimele 10 minute ale meciului cu Ungaria

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20247109/1/portugalia.jpg

Portugalia, deţinătoarea trofeului Campionatului European, a debutat cu o victorie la EURO 2020, la Budapesta, 3-0 cu Ungaria, în Grupa F. În urma acestui succes, Portugalia intră în istoria Campionatului European, după ce a înscris trei goluri în ultimele zece minute ale meciului.

Pe ‘Puskas Arena’, în faţa a aproximativ 60.000 de spectatori, Portugalia a ratat ocazii mari şi a avut emoţii până spre finalul partidei.

Raphael Guerreiro a deschis scorul în minutul 84, apoi Cristiano Ronaldo a marcat în minutele 87 (penalty) şi 90+2.

Victoria Portugaliei cu 3-0 împotriva Ungariei reprezintă cel mai clar succes reuşit de către o campioană en titre în meciul de debut la Campionatul European, egalând performanţa Uniunii Sovietice din 1964 (3-0 cu Danemarca).

Portugalia continuă seria de meciuri fără înfrângere în faţa Ungariei – 14 (10 victorii şi 4 egaluri). De fapt, Ungaria este echipa pe care Portugalia a înfruntat-o de cele mai multe ori fără să piardă.

Următorul meci pentru Portugalia în Grupa F este împotriva Germaniei, pe 19 iunie, la Munchen.

Sursa foto: Twitter UEFA EURO 2020

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele