Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Puncte preţioase obţinute de Leo Grozavu. ”O partidă încrâncenată”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 28 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21474917/2/poli-iasi-farul-constanta-superliga-superbet-01-12-2023-1.jpg

Poli Iaşi a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia ”U” Cluj, în etapa a 23-a din Superligă.

Leo Grozavu s-a declarat încântat de cele 3 puncte şi a ţinut să îşi laude jucătorii.

”Băieţii merită felicitări, au făcut o partidă fantastică. Am fost foarte bine organizaţi, nu le-am dat multe şanse adversarilor. Nu-mi amintesc vreo ocazie clară. Sigur, au fost câteva situaţii, s-au plimbat câteva mingi pe acolo. Perfecţi nu putem să fim.

Una peste alta, o partidă încrâncenată, de luptă, în care au reuşit să ţinem piept. E normal la fotbal, jucătorii care au calitate trebuie să facă diferenţa, astăzi a fost Sergiu Buş, la meciul următor poate fi altcineva. Îl felicit şi pe el, avea nevoie de acest gol, după o perioadă destul de lungă în care nu a marcat.

Eu îl ştiu pe Bouhenna, am mai lucrat cu el. Este un jucător care are personalitate, dă siguranţă, este un jucător responsabil, a strâns jucătorii în jurul lui, chiar dacă a venit de puţin timp. În momentul de faţă, grupul e cel mai important.

(n.r. despre noii veniţi) Încă e devreme să facem aprecieri sau să-i caracterizăm”,
a spus Grozavu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele