Ultima oră
Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis” Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis”
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR” Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR”
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”

VIDEO | Radu Petrescu, decizie fermă! I-a acordat cartonaş galben pentru simulare lui Cristiano Ronaldo. Lusitanul a râs ironic în faţa centralului

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21077606/1/ronaldo-petrescu.png

Radu Petrescu a luat o decizie extrem de importantă în meciul dintre Luxemburg şi Portugalia, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European 2024.

La scorul de 4-0 pentru lusitani, în minutul 57, Cristiano Ronaldo a plonjat în careu, cu speranţa că va primi o lovitură de pedeapsă. Centralul Radu Petrescu nu a stat pe gânduri şi i-a arătat starului de la Al-Nassr cartonaşul galben.

Decizia a stârnit proteste din partea lui Ronaldo, care a râs ironic şi a plecat de lângă arbitrul român dând din cap dezamăgit, semn că nu i-a picat bine situaţia.

Cristiano face un meci excelent cu Luxemburg. Acesta a înscris de două ori şi a ajuns la cota 122 de reuşite pentru prima reprezentativă.

Etapa trecută a mai setat un record

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit, joi seara, liderul mondial al selecţiilor în echipa naţională. Lusitanul a ajuns la 197 de meciuri disputate pentru echipa naţională a Portugaliei.

Cristiano Ronaldo a fost titularizat de selecţionerul Roberto Martinez în meciul de joi seara, dintre Portugalia şi Liechtenstein, iar atacantul lui Al-Nassr l-a depăşit pe kuweitianul Bader Al-Mutawa, cel cu care se afla la egalitate pe prima poziţie a clasamentului celor mai selecţionaţi jucători din lume.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri