Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

VIDEO | Rapid – Dunărea Călăraşi 4-0. Giuleştenii rămân cu şanse la play-off

Rapid Publicat pe 21 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20069403/1/dsc-6742.jpg

FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Dunărea Călăraşi, în etapa a XX-a a Ligii a II-a.

Au marcat: Ariel Lopes '3 (a), Bălan '19, '67, Hlistei '71 (p).

După acest succes, Rapid a urcat de pe locul 11 pe locul 8, cu 30 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus şi CS Mioveni, de pe locurile 6-7.

ASU Poli Timişoara conduce în clasament, cu 21 de puncte, urmată de U Craiova 1948, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Farul Constanţa şi Dunărea Călăraşi, toate cu câte 31 de puncte.

Rapid – Dunărea Călăraşi 4-0 (Lopez 2 a.g., Bălan 19, 67, Hlistei 72)

Echipele de start:

  • Rapid Bucureşti: H. Moldovan - Goge, Nastos, Dandea, Finica - Lazăr, Barbu - Sefer, R. Ilie, Hlistei, Ad. Bălan.
  • Rezerve: Virgil Drăghia, A. Florica, Zunic, R. Costin, Jorza, Păniu, Oc. Ursu, Drăghiceanu, Al. Ioniţă I. Antrenor: Mihai Iosif.
  • Dunărea Călăraşi: Began - A. Rus, Bg. Şandru, Lopez, C. Petre - Puşcaş, Crişan - Ţenea, Ciucur, Sava - Valentin Alexandru.
  • Rezerve: Krell, M. Calu, Ad. Badea, C. Bud, Fotescu, I. Sârbu, A. Dobre, Acolatse, Sălceanu Antrenor: Cristi Pustai.

Min. 90 + 3: Fluier final! Rapid rămâne în lupta pentru play-off, după ce a învins Dunărea Călăraşi cu un categoric 4-0!

Min. 90 + 1: Bară Dunărea! Bud este aproape să aducă golul de onoare pentru oaspeţi, însă reluarea sa cu capul cade în faţa porţii după ce loveşte transversala.

Min. 77: Bară Rapid! Adrian Bălan este aproape să realizeze ”tripla”, însă nu îşi păstrează până la capăt sângele rece de care a dat dovadă la celelalte goluri.

Min. 72: GOL Rapid! Cătălin Hlistei înscrie cu mici emoţii de la punctul cu var şi face 4-0 pentru giuleşteni.

Min. 70: Penalty pentru Rapid! Crişan comite henţ şi vede cartonaşul galben.

Min. 67: GOL Rapid! Adrian Bălan îl învinge pe Began în doi timpi, după o pasă primită de la Rareş Ilie, care l-a lăsat într-o poziţie ideală pe atacantul alb-vişiniilor.

Min. 47: Rapid a avut un gol anulat pe motiv de ofsaid.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45: Final de primă repriză! Rapid conduce Dunărea la pauză cu 2-0.

Min. 43: Ocazie pentru Dunărea Călăraşi!

Min. 27: Ocazie pentru Rapid!

Min. 19: GOL Rapid! Adrian Bălan finalizează cu sânge rece o acţiune în care Rareş Ilie a profitat de o nouă greşeală uriaşă în defensiva Dunării şi i-a pasat decisiv nouarului giuleştenilor.

Min. 12: Ocazie mare pentru Rapid!

Min. 2: GOL Rapid! Lopez trimite în proprie poartă şi îl învinge pe Began, portarul Dunării Călaraşi.

Min. 1: A început meciul!


Rapid Bucureşti îşi joacă, cel mai probabil, ultima şansă pentru a prinde un loc de play-off pentru promovarea în Casa Liga 1. Alb-vişiniii, clasaţi pe locul 11 în Liga 2, vor avea un adversar dificil în faţă: Dunărea Călăraşi, ocupanta locului 5.

Meciul dintre bucureşteni şi călărăşeni va fi transmis duminică, de la ora 19:00, de către televiziunea Look Sport+, iar site-ul www.looksport.ro va reda partida în regim live video.

Rapid Bucureşti are o formă destul de slabă pentru o echipă ce îşi propune să promoveze în Casa Liga 1. Giuleştenii au pierdut ultimele două meciuri, au remizat de două ori consecutiv înaintea eşecurilor şi au câştigat doar o singură dată. De cealaltă parte, Dunărea Călăraşi stă un pic mai bine la acest capitol, cu două victorii, două egaluri şi un singur eşec.

Până acum, Dunărea Călăraşi a adunat 31 de puncte în 17 jocuri, în timp ce Rapid a acumulat 27 de puncte în tot atâtea meciuri. Golaverajul călărăşenilor este de 23-17, în timp ce bucureştenii stau mult mai prost, la acest capitol, cu 25 de goluri marcate şi 26 primite.

Deşi ocupă un loc mai bun în clasament, formaţia din Călăraşi nu îşi permite nici ea vreun pas greşit, deoarece ultimul meci din sezonul regular îl va avea de disputat acasă cu o adversară dificilă, ocupanta locului trei ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. De asemenea, ultimul meci al giuleştenilor va fi în deplasare la Metaloglobus Bucureşti, ocupanta locului 9, cu pretenţii la play-off-ul pentru promovare.

Ultimul meci oficial dintre Dunărea Călăraşi şi Rapid a avut loc în noiembrie 2019 şi s-a terminat remiză, scor 0-0. Cele două echipe s-au mai întâlnit într-un amical, la începutul lunii februarie din acest an, şi au încheiat la egalitate cu 2-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele