Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor

VIDEO | Restanţă la spectacol! Sepsi – CFR Cluj 0-1. Campioana face un joc de uzură şi obţine o victorie crucială fără să atace

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2021
mail-share icon Email
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20128513/2/bmb-5754.jpg
 
 
CFR Cluj îşi atinge obiectivul cu multe emoţii! Ardelenii au câştigat pe terenul celor de la Sepsi Sfântu-Gheorghe, cu scorul de 1-0. Unica reuşită a fost semnată de Ciprian Deac, din penalty, în minutul 44.
 
Echipa lui Edi Iordănescu a accpetat un joc de uzură, chinuit aproape pe toată durata, care în cele din urmă a dat roade, în dauna unui adversar care a presat mai mult în actul secund.
 
Cei de la CFR urcă pe primul loc în Casa Liga 1, cu 38 de puncte, iar FCSB are 36 de puncte şi un meci în minus, pe care-l va disputa joi, contra Academicii Clinceni, formaţie care nu îl va avea pe bancă pe Ilie Poenaru, infectat cu Covid.
 
------------------------------------------

Sepsi Sfântu-Gheorghe  - CFR Cluj 0-1 (Deac 44-penalty)

Echipele de start:
 
Sepsi: Niczuly – R. Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, M. Ştefănescu – N. Păun, Vaşvari, Fl. Ştefan – L. Fulop, Safranko, Nouvier
CFR Cluj: Arlauskis – C. Manea, Ben Youseff, A. Burcă, Camora – A. Joca, Hoban, A. Păun – C. Deac, Debeljuh, V. Costache
 
Minutul 82: Costache trage în forţă din careu, dar mingea trece puţin pe lângă poartă.
 
Minutul 80: Două schimbări făcute de CFR. Intră Soares şi Sigurjonsson, ies Deac şi Păun.
 
Minutul 62: Safranko reia din plonjon, Bălgrădean este fară reacţie, însă mingea trece peste poartă.
 
Minutul 57: Achahbar trimite o pasă la întâlnire în careul advers, Ştefănescu i-a prim planul, trimite peste Bălgrădean, dar balonul se duce pe lângă poartă.
 
Minutul 52: Ştefănescu vede cartonaşul galben, pentru un fault la Manea.
 
Minutul 46: Schimbare forţată la CFR Cluj! Arlauskis se resimte, iar Edi Iordănescu este nevoit să îl trimită în poartă pe Cristi Bălgrădean.
 
Minutul 44: GOL CFR! Cei de la CFR cer penalty la un henţ comis de Dimitrov. Istvan Kovacs ezită câteva secunde, dar în cele din urmă arată punctul cu var. Ciprian Deac transformă, deşi portarul Niczuly a ghicit colţul.
 
 
Minutul 25: Ben Youseff vede primul cartonaş galben al partidei, pentru o intrare dură la Ştefănescu.
 
Minutul 15: Costache încearcă o reluare acrobatică, dar mingea loveşte pământul, iar Niczuly prinde fără probleme.
 
Minutul 6: Edi Iordănescu face deja o schimbare clasică. Iese Joca, intră Chipciu.
 
Minutul 1: A început partida de la Sfântu-Gheorghe!
-------------------------------------------------
Campioana en-titre evoluează miercuri la Sfântu Gheorghe, pe un teren unde se câştigă extrem de greu. Sepsi vine după o remiză albă la Craiova şi e pusă pe fapte mari, la a doua participare din istoria sa în play-off. Însă CFR Cluj e obligată să plece cu toate punctele puse în joc pentru a spera în continuare la titlu şi pentru a se menţine în plasa liderului FCSB.
  • Sepsi – CFR Cluj se joacă miercuri, de la ora 21.30, şi se vede în direct pe Look Sport+.
 
Edi Iordănescu e nemulţumit de lipsa eficienţei în faţa porţii. Noi, ca să avem speranţe pentru titlu, trebuie să rezolvăm o mare problemă de joc, şi mă refer la eficienţa în faţa porţii. Va fi aproape imposibil fără asta”, a spus tehnicianul campioanei. În opinia sa, FCSB este marea favorită la titlu, însă antrenorul campioanei atrage atenţia că nici Craiova nu trebuie exclusă din această ecuaţie. 
 
”Orice punct contează acum, la nivelul clasamentului există o continuitate. FCSB a condus mult timp clasamentul, este cea mai bună FCSB din ultimii şase-şapte ani, o echipă competitivă, cu jucători foarte talentaţi, care s-au maturizat foarte mult. O echipă omogenă, este favorită pentru câştigarea campionatului. O spune clasamentul, au atuurile lor. Nu va fi uşor, este o luptă deschisă. Cine crede că Universitatea Craiova a ieşit din calculele campionatului este cel puţin naiv”, a punctat Iordănescu JR.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele