Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

VIDEO ǀ Revanşa lui Baiaram! Primul gol al speranţei celor de la Universitatea Craiova, după 9 luni

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21288589/2/baiaram.png

Vineri, de la ora 21:30, Universitatea Craiova primeşte vizita arădenilor de la UTA. Partida este pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Baiaram a deschis scorul în minutul 8, cu o minge plasată lângă bară, la care portarul Iacob nu a mai putut interveni. Jucătorul de 20 de ani nu a mai marcat în Superliga din noiembrie 2022.

Oltenii au început foarte bine campionatul şi se află pe poziţia secundă, la un punct de FCSB. Etapa trecută, echipa antrenată de Reghecampf a câştigat cu 1-4 la Iaşi, în vreme ce UTA a avut meciul cu Farul amânat.

Arădenii sunt pe locul 12 în Superligă cu doar 4 puncte în tot atâtea meciuri. 

Sezonul trecut, Universitatea Craiova a câştigat ambele partide directe cu acelaşi scor, 2-1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri