Ultima oră
Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV
Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist” Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist”
Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid
Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025 Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025
Un mare fotbalist francez îl sfătuieşte pe Mbappe să plece în Arabia Saudită Un mare fotbalist francez îl sfătuieşte pe Mbappe să plece în Arabia Saudită
VIDEO | Corvinul - Csikszereda 3-1. Ciucanii au un final de play-off foarte slab VIDEO | Corvinul - Csikszereda 3-1. Ciucanii au un final de play-off foarte slab

VIDEO | Sepsi a scăpat victoria printre degete la Buzău! Mitrea: "Am luat gol la o fază pe care puteam să o rezolvăm simplu"

Sepsi OSK Publicat de Andrei Ionascu pe 26 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20316854/2/mitrea.jpg

Chindia Târgovişte şi Sepsi Sfântu Gheorghe au remizat, scor 1-1, la Buzău, în etapa a doua din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport şi pe www.primaplay.ro. Căpitanul echipei Sepsi, Bogdan Mitrea, s-a declarat dezamăgit de eroarea făcută de defensivă, pe final de meci, când Chindia a egalat.

Sepsi a deschis scorul în minutul 52, prin Stefan Askovski. Chindia a egalat în minutul 87, prin Cristi Cherchez, jucător introdus pe teren în minutul 82.

Ambele goluri au fost înscrise după erori uriaşe în defensivă. Chindia a părut echipa mai periculoasă, iar raportul şuturilor pe poartă a fost 4-2 pentru târgovişteni.

În minutul 66, Iacob putea să înscrie un gol de generic pentru Chindia, dar şutul său cu stângul a lovit bara transversală, în apropierea vinclului.

Pentru Sepsi Sfântu Gheorghe urmează meciul retur cu Spartak Trnava, în turul doi preliminar al UEFA Europa Conference League. În Slovacia, scorul a fost 0-0.

"Având în vedere că am luat gol pe sfârşit şi la o fază pe care puteam să o rezolvăm simplu, putem spune că am scăpat două puncte. Meritul lor e că au pus presiune pe final, noi n-am reuşit să absorbim această presiune. Asta este, e un punct în deplasare, trebuie să vedem partea pozitivă şi să învăţăm din acea fază. Ne dă moral, pentru că jocul a fost bun. Ne aşteaptă un meci greu joi, dar suntem puternici acasă şi sunt optimist. Cred în calificare, n-avem emoţii. Conference League a fost un bonus, un vis de-al nostru", a spus Bogdan Mitrea.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele