Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

VIDEO | Sepsi Sfântu Gheorghe - Gaz Metan Mediaş 1-1. Meciul a fost decis de la punctul cu var

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 21 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20070977/16/gaz-metan-sepsi-osk-live-video-online-in-etapa-13-din-liga-1-3-1400x1050.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXVIII-a a Ligii I. Oaspeţii au egalat în inferioritate numerică, după ce Francisco Junior a fost eliminat, în minutul 60.

Au marcat: Vaşvari '9 (p) / Deaconu '65 (p).

1-0, min. 9: Yuri l-a faultat în careu pe Safranko, iar Vaşvari a marcat din penalti;

1-1, min. 65: Ninaj a avut o intervenţie la minge, într-un duel în careu cu Vlad Morar, însă arbitrul Cătălin Popa a considerat fault asupra atacantului oaspeţilor. Deaconu a transformat lovitura de la 11 metri.

Au evoluat următoarele echipe:

Sepsi: Niczuly - Csiszer (Dimitrov '22), Bouhenna, Ninaj, Fl. Ştefan - Vaşvari, Fofana (Gonzalez '78), Fulop (Aganovici '67) - Petrila (N. Tamas '46), Safranko, Golofca (Achahbar '78). Antrenor: Leo Grozavu.

Gaz Metan: Pleşca - Butean, Baco, Yuri, Velisar - Alceus, Francisco Junior, R. Deaconu (Pambou '67) - Horşia (De Moura '67), Sarr (Morar '59), Ze Manuel (R. Romeo '81). Antrenor Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Bouhenna '75, Vaşvari '77 / Francisco Junior '57, Pleşca '90+2.

Cartonaş roşu: Francisco Junior '60 (roşu direct pentru un fault dur asupra lui Safranko)

Arbitri: Cătălin Popa - Daniel Mitruţi şi Vlad Bîrleanu - Iuliana Demetrescu;

Observator de arbitri: Szekely Zoltan.

Deja calificată în play-off-ul Ligii I, Sepsi ocupă locul 4 în clasament, cu puncte 44 de puncte, după FCSB, 63 de puncte, CFR Cluj, 60 de puncte, şi de CS Universitatea Craiova, 56 de puncte.

Gaz Metan ocupă locul 13, cu 29 de puncte.

Sepsi - Gaz Metan 1-1 (Vaşvari 9 / Deaconu 65)

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - Csiszer, Bouhenna, Ninaj, Fl. Ştefan - Vaşvari, Fofana, Fulop - Petrila, Safranko, Golofca
Gaz Metan: Pleşca - Mutean, Baco, Yuri, Velisar - Alceus, F. Junior, Deaconu - Horşia, Sarr, Ze Manuel

Min. 90 + 3: Fluier final! Sepsi – Gaz Metan se termină 1-1.

Min. 86: Ocazie Sepsi! Şutul deviat al lui Florin Ştefan este scos cu emoţii de către portarul Pleşca. 

Min. 81: Schimbare la Gaz Metan! Ze Manuel iese şi intră în locul lui Romeo.

Min. 79: Ocazie Gaz Metan! Niczuly are o intervenţie bună la şutul lui Morar. 

Min. 79: Schimbare la Sepsi! Intră Gonzalez în locul lui Fofana.

Min. 78: Schimbare la Sepsi! Iese Cătălin Golofca şi intră Achahbar.

Min. 78: Gabriel Vaşvari (Sepsi) vede cartonaşul galben.

Min. 76: Bouhenna (Sepsi) vede cartonaşul galben.

Min. 74: Ocazie pentru Sepsi! Gabriel Vaşvari trage din lovitură liberă, însă Pleşca scoate de lângă bară. 

Min. 67: Schimbare la Gaz Metan: Iese Ronaldo Deaconu, intră Pambou. 

Min. 66: Schimbare la Gaz Metan: Iese Horşia, în locul său intră Gabriel Moura.

Min. 65: GOL Gaz Metan! Ronaldo Deaconu aduce egalarea pentru medieşeni din lovitură de pedeapsă, chiar dacă Niczuly ghiceşte colţul.

Min. 64: Penalty pentru Gaz Metan! Arbitrul acordă un penalty pentru un presupus fault al lui Ninaj la Morar. Fundaşul lui Sepsi reclamă că a lovit mingea, iar reluările par să îi dea dreptate. 

Min. 60: Cartonaş roşu la Gaz Metan! Francisco Junior vede roşu direct pentru o intrare dură la Safranko. Junior văzuse galben cu trei minute în urmă pentru o altă intrare dură.

Min. 59: Ocazie pentru Sepsi! Fulop trage peste poartă din lovitură liberă. 

Min. 59: Schimbare la Gaz Metan! Morar intră în locul lui Sarr. 

Min. 46: A început a doua repriză! Schimbare la Sepsi: iese Claudiu Petrila, intră Nandor Tamas. 

Min. 45 + 1: Fluier final al primei reprize! Sepsi conduce la pauză Gaz Metan cu 1-0. 

Min. 43: Ocazie Gaz Metan! Horşia are o poziţie ideală de a marca, însă execuţia sa este modestă, iar portarul ardelenilor reuşeşte să respingă şi să-şi menţină echipa în avantaj.

Min. 42: Ocazie Gaz Metan! Yuri trage din prima, din voleu, în plasa porţii lui Niczuly. 

Min. 41: Mihai Teja vede cartonaşul galben pentru proteste! 

Min. 35: Ocazie pentru Gaz Metan!  Alceus trage în braţele lui Niczuly. 

Min. 31: Ocazie pentru Sepsi! Cătălin Golofca scapă singur cu Pleşca, încearcă o finalizare de efect cu exteriorul, însă mingea trece puţin pe lângă poartă. 

Min. 29: Gaz Metan cere penalty!

Min. 23: Ocazie mare pentru Sepsi! Dimitrov şutează de la aproximativ 8 metri de poartă, însă defensiva medieşenilor îl blochează în ultima clipă. 

Min. 22: Schimbare la Sepsi! Dimitrov intră în locul lui Csiszer. 

Min. 18: Gol anulat pentru Sepsi OSK! Petrila trimite în poartă din pasa lui Fulop, însă reuşita este anulată pe motiv de ofsaid. 

Min. 14: Ocazie pentru Sepsi! Cătălin Golfca şutează în blocaj, mingea ajunge la Fulop care trage din foarfecă, dar este blocat. Acţiunea se termină cu lovitura de cap a lui lui Csiszer peste poartă. 

Min. 13: Sepsi cere penalty din nou! De data aceasta Baco, celălalt fundaş central al medieşenilor, are o intervenţie suspectă la Fulop.

Min. 9: GOL Sepsi! Specialistul covăsnenilor, Gabriel Vaşvari, execută perfect lovitura de pedeapsă şi deschide scorul. Sepsi - Gaz Metan este 1-0.

Min. 8: Penalty pentru Sepsi Sfântu Gheorghe! Yuri lasă mingea să cadă, iar apoi îl ia în braţe pe Safranko. Centralul nu stă pe gânduri şi acordă lovitură de pedeapsă.

Minutul 7: Safranko reia din poziţie ideală, dar execuţia slovacului trece mult peste poartă.

Minutul 1: A început partida de la Sfântu-Gheorghe!

---------------------------------------------

Ultima partidă înainte de pauză din Casa Liga 1 se joacă în Covasna, unde Sepsi primeşte vizita celor de la Gaz Metan Mediaş. Meciul este duminică, de la ora 16:00, în direct pe Look Sport.

Gazdele au o situaţie de excepţie în clasament, fiind pe locul 4, fără şanse de a mai cădea de pe locul de play-off, lucru care îi va face mai mult ca sigur să abordeze relaxat partida contra ”găzarilor”.

Cei de la Mediaş nu sunt într-o situaţie la fel de fericită, fiind pe locul 13, la doar un punct de locul 14, ocupat de Dinamo. Mihai Teja nu a reuşit deocamdată să redreseze situaţia, iar clubul are o serie de 5 eşecuri consecutive, la care se adaugă eliminarea din Cupa României.

Bilanţul întâlnirilor directe dintre Sepsi OSK şi Gaz Metan Mediaş este echilibrat. Fiecare echipă are trei victorii, la care se adaugă altre trei partide terminat la egalitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele