Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Show a la Kevin De Bruyne şi Erling Haaland, în Manchester City - Arsenal 4-1! ”Tunarii”, imaginea neputinţei în faţa ”cetăţenilor”

Premier League Publicat pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21106066/8/profimedia-0772101409.jpg

Manchester City nu i-a lăsat nicio şansă lui Arsenal în derby-ul primelor clasate din Premier League, transmis în direct de către Prima Sport 1, în cadrul etapei a 33-a. ”Cetăţenii” s-au impus în faţa ”tunarilor” cu un categoric 4-1, la capătul unei partide în care trupa pregătită de Mikel Arteta nu a fost în stare să le pună nici cea mai mică problemă elevilor lui Pep Guardiola.

Cu două goluri şi o pasă de gol, Kevin De Bruyne a fost omul meciului. Belgianul a deschis scorul încă din minutul 7, când l-a învins pe Ramsdale cu o execuţie de mare fineţe. Erling Haaland s-a luptat pentru balon anterior şi a livrat pasa de gol. Stones a dublat avantajul ”cetăţenilor” şi a stabilit scorul final al primei reprize, în minutul 45 +1, după o centrare de manual livrată de De Bruyne. Senzaţionalul playmaker belgian a marcat, în minutul 54, cu un şut sigur, tot din pasa lui Haaland, golul care a adus liniştea formaţiei din Manchester. În minutul 86, fundaşul central Holding a reuşit să înscrie golul de onoare al oaspeţilor din pasa lui Trossard, însă scorul final al partidei a fost stabilit de către Erling Haaland, în minutul 90 + 5, la ultima fază importantă de joc.

În urma acestui rezultat, Manchester City devine mare favorită în lupta pentru titlu cu Arsenal. ”Cetăţenii” adună 73 de puncte şi au două meciuri mai puţine disputate decât formaţia londoneză, care rămâne cu 75 de puncte.

Manchester City - Arsenal 4-1 (De Bruyne 7, 54, Stones 45 + 1, Haaland 90 + 5 / Holding 86)

Echipele de start: 

  • Manchester City: Ederson - Walker, Dias, Akanji - Stones, Rodri - Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish - Haaland
    Rezerve: Alvarez, Foden, Gomez, Laporte, Lewis, Mahrez, Ortega, Palmer, Phillips
    Antrenor: Pep Guardiola
  • Arsenal: Ramsdale - White, Holding, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Partey, Xhaka - Saka, Jesus, Martinelli
    Rezerve: Jorginho, Kiwior, Nelson, Nketiah, Smith Rowe, Tierney, Trossard, Turner, Vieira
    Antrenor: Mikel Arteta

Min. 90 + 6: Fluier final! Manchester City - Arsenal se termină 4-1!

Min. 90 + 5: GOL Manchester City! Erling Haaland reuşeşte şi el să îşi treacă numele pe lista marcatorilor, după ce mingea a ajuns la norvegian cu şansă. 

Min. 86: GOL Arsenal! Holding înscrie golul de onoare al londonezilor din pasa decisivă livrată de către Trossard. 

Min. 54: GOL Manchester City! De Bruyne îşi trece în cont dubla cu o execuţie sigură. Belgianul punctează din nou din pasa lui Haaland. 

Min. 53: Ocazie pentru Manchester City! Haaland nu îl poate învinge din nou pe Ramsdale, care o salvează pe Arsenal într-o situaţie 1 vs. 1 cu starul norvegian. 

Min. 48: Primul şut pe poartă al lui Arsenal, expediat de Xhaka, este reţinut fără emoţii de către portarul Ederson.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 6: La pauză Manchester City conduce cu 2-0, după o primă repriză în care Arsenal nu a existat pe teren.

Min. 45 + 1: GOL Manchester City! Stones dublează avantajul ”cetăţenilor” printr-o lovitură de cap din centrarea lui Kevin De Bruyne. Reuşita a fost validată după consultarea VAR.

Min. 41: Ocazie pentru Manchester City! Gundogan îi pasează lui Haaland, dar Ramsdale are o intervenţie fabuloasă la şutul norvegianului din 6 metri. 

Min. 36: Ocazie pentru Manchester City! Haaland finalizează puţin pe lângă poarta ”tunarilor” o acţiune de contraatac a gazdelor. 

Min. 35: Prima acţiune periculoasă pentru Arsenal! Şutul din afara careului trimis de către Partey trece pe lângă poarta ”cetăţenilor”. 

Min. 32: Ocazie pentru Manchester City! Haaland trimite un şut puternic din unghi, dar Ramsdale intervine la colţul scurt. 

Min. 28: Ocazie mare pentru Manchester City! Haaland driblează, iar şutul său este parat de către Ramsdale. Starul norvegian putea să îi paseze decisiv lui De Bruyne, însă a fost egoist. 

Min. 26: Ocazie pentru Manchester City! De Bruyne este foarte aproape de dublă, însă White îl blochează excelent pe belgian printr-o intrare prin alunecare. 

Min. 7: GOL Manchester City! Kevin De Bruyne îl învinge pe Ramsdale cu o execuţie cu mult efect, după ce Haaland s-a bătut excelent pentru balon. 

Min. 3: Arbitrul acordă fault în atac la un duel dintre De Bruyne şi Thomas Partey. ”Cetăţenii” au protestat solicitând penalty!

Min. 1: A început meciul!


Partida Manchester City - Arsenal, din runda 33 de Premier League, va avea loc miercuri, de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

  • Cele mai importante faze din duelul echipelor care se bat la titlul în Premier League vor fi redate în format video-text pe site-ul PrimaSport.ro.

Manchester City traversează o perioadă excelentă în toate competiţiile. Proaspăt calificată în semifinalele Champions League şi în finala FA Cup, trupa lui Guardiola ţinteşte şi titlul în Premier League, după ce a ajuns la a şasea victorie consecutivă în campionat. ”Cetăţenii” se află pe locul doi, la cinci puncte de Arsenal, dar cu două meciuri mai puţin disputate.

De cealaltă parte, Arsenal este într-o scădere vizibilă de formă, cu doar trei puncte din ultimele trei meciuri în Premier League, Arteta trebuie să îşi revitalizeze echipa pentru poate cel mai important meci al sezonului. ”Tunarii” vin după egalul 3-3 cu ultima clasată, Southampton, şi nu îşi mai permit paşi greşiţi.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a fost câştigată de Manchester City cu 3-1.

Echipele probabile: 

  • Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Laporte; Stones, Rodri; Mahrez, Gundogan, De Bruyne, Grealish; Haaland
  • Arsenal: Ramsdale; White, Holding, Gabriel, Zinchenko; Xhaka, Partey; Saka, Odegaard, Martinelli; Jesus

Partidele din etapa 31 de Premier League  

Marţi

  • Wolves - Crystal Palace 2-0 (Andersen J. (a) 3’, Neves R. 90+4’)
  • Aston Villa - Fulham 1-0 (Mings T. 21’)
  • Leeds – Leicester 1-1 (Sinisterra L. 20’ / Vardy J. 80’)

Miercuri

  • 22:00 - Manchester City - Arsenal - Prima Sport 1
  • 21:30 - Nott Forest - Brighton - Prima Sport PPV1
  • 21:45 - West Ham - Liverpool - Prima Sport 3
  • 21:45 - Chelsea - Brentford - Prima Sport 4

Joi

  • 21:45 - Everton - Newcastle - Prima Sport 3
  • 21:45 - Southampton - Bournemouth - Prima Sport 5
  • 22:15 - Tottenham - Manchester United - Prima Sport 1
mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele