Ultima oră
Peluza Cătălin Hîldan, contrazisă de Andrei Nicolescu! Câte bilete s-au vândut pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda | VIDEO EXCLUSIV Peluza Cătălin Hîldan, contrazisă de Andrei Nicolescu! Câte bilete s-au vândut pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda | VIDEO EXCLUSIV
Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa e finala Cupei României la handbal masculin Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa e finala Cupei României la handbal masculin
Volei masculin | România, înfrângere cu Ucraina în al doilea meci din Golden League

Volei masculin | România, înfrângere cu Ucraina în al doilea meci din Golden League
Ianis Hagi nu îi mai impresionează pe scoţieni: ”Este un fotbalist aproape uitat. Nu va rămâne”

Ianis Hagi nu îi mai impresionează pe scoţieni: ”Este un fotbalist aproape uitat. Nu va rămâne”
VIDEO | Bayern încheie ”în genunchi” sezonul! Bavarezii au ratat şi locul 2. Leverkusen termină Bundesliga fără eşec VIDEO | Bayern încheie ”în genunchi” sezonul! Bavarezii au ratat şi locul 2. Leverkusen termină Bundesliga fără eşec
Gabriela Ruse, eliminată în semifinale la Paris Gabriela Ruse, eliminată în semifinale la Paris

VIDEO ǀ Şi-a revenit Florin Andone? Atacantul român a marcat al doilea gol pentru Las Palmas în La Liga 2

Stranieri Publicat de Emanoil Ursache pe 27 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20932555/1/screenshot-85.png

Las Palmas s-a impus cu 3-1 în derby-ul cu Tenerife din etapa a 17-a, din La Liga 2, iar internaţionalul român Florin Andone a contribuit şi el la succesul echipei sale.

Intrat în minutul 61 pe teren, Andone a marcat golul al treilea pentru Las Palmas, în minutul 89, cu o finalizare simplă, într-o fază în care şi-a arătat una dintre calităţile lui specifice, respectiv spiritul combativ de care este capabil atacantul.

Andone a punctat pentru 3-0, după ce pentru Las Palmas a mai marcat Pejino o dublă în minutele 39 şi 57. Dauda, în minutul 90 + 3, a semnat golul de onoare pentru Tenerife.

În urma acestui rezultat, Las Palmas adună 31 de puncte şi urcă pe locul 2 în eşalonul second al fotbalului spaniol, poziţie ce asigură promovarea directă în La Liga. Lideră este Alaves cu 34 de puncte, iar Burgos CF are 30 de puncte şi urmează să îşi joace meciul din etapă duminică, de la ora 15:00, pe terenul Zaragozei. Tenerife rămâne cu 20 de puncte pe locul 14.

  • Florin Andone a ajuns la al doilea gol stagional pentru Las Palmas în 6 apariţii. Atacantul, cotat de Transfermarkt la un milion de euro, are în tricoul României două goluri în 25 de selecţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele