Ultima oră
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul ”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul

VIDEO | Simone Tempestini a câştigat Raliul Iaşului şi e aproape de a egala recordul de titluri naţionale

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 10 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21310972/1/tempestini.jpg

Simone Tempestini a câştigat fără emoţii Raliul Iaşului, ce s-a disputat pe macadam. Pilotul Napoca Rally Academy a câştigat 6 din cele 7 probe speciale programate pe tărâm moldav.

Tempestini a făcut un pas decisiv către un nou titlu naţional. El mai are nevoie de un podium în următoarele două etape (n.r. ce vor avea loc la Cluj şi Braşov) pentru a bifat a 8-a astfel de performanţă din carieră, lucru ce ar însemna egalarea recordului all-time deţinut de Titi Aur.

Câştigătorul ediţiei din 2021, Bogdan Marişca a reuşit să termine pe locul al doilea, fiind singurul care i-a luat o probă specială lui Tempestini. Podiumul la Iaşi a fost completat de Sebastian Barbu, care pare că şi-a acontat un nou titlul de vicecampion în CNR.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele