Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

VIDEO | Straton nu iartă pe nimeni după ce FC Argeş a retrogradat! ”Nu au jucat că nu au vrut! Să nu-i mai văd în vestiarul ăsta!”

FC Argeș Publicat pe 3 iun 2023
mail-share icon Email

FC Argeş a retrogradat în Liga 2, după ce a pierdut cu 8-5 la general barajul de promovare / retrogradare cu Dinamo. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Piteştenii s-au impus cu 4-2 în returul de la Mioveni, dar nu a fost de ajuns pentru a se salva şi ”câinii” sunt cei care se vor afla în Superliga în sezonul următor. Unul dintre liderii vestiarului lui FC Argeş, Cătălin Straton, a răbufnit la finalul meciului şi crede că a fost vorba de neimplicare din partea jucătorilor străini.

”Am lacrimi în ochi, am plecat de la Steaua (n.r.- FCSB), nu am vrut să stau acolo pentru bani. Am venit acasă, sunt din Piteşti. Mă doare, dar nu poţi să joci în 7 la fiecare meci! Lipsă de valoare, nu la toţi, dar analizaţi-i! Degeaba ai 6-7 jucători buni într-un lot de 20. Degeaba! Te prinzi la un moment dat.

Am încercat să vorbim, dar când în echipă joacă doar 3 români... Nu au jucat că nu au vrut! Doar Meza Colii şi Şerban au avut probleme. Să nu-i mai văd în vestiarul ăsta! Asta e, o luăm de la capăt, FC Argeş nu va muri. E greu, dar FC Argeş va reveni. Nu-mi doresc să plec, am o vârstă, nu ştii ce-ţi rezervă viaţa, dar prioritar e clubul ăsta”, a spus Straton.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele