Ultima oră
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”

VIDEO | Şut aduce a patra victorie consecutivă pentru Clinceni. Sepsi Sfântu-Gheorghe, ultima victimă a trupei lui Poenaru

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 1 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19408466/1/sep.jpg

Etapa cu numărul 7 din play-out a debutat cu victoria celor de la Academica Clinceni, pe teren propriu, împotriva celor de la Sepsi, scor 1-0.

Prima repriză a fost una apatică. Singurele zvâcniri au fost pe final, când Şut a ratat o şansă mare, Niczuly salvând miraculos. La scurt timp, tehnicianul Ilie Poenaru a fost trimis în tribună pentru proteste, omologul său de la Sepsi, Leo Grozavu a primit etapa trecută o sancţiune similară, fiind suspendat două etape.

Actul secund a continuat cu ilfovenii la trenă. Achim a trimis din poziţie ideală puţin peste poartă. Iar la scurt timp a venit golul izbăvirii, prin mijlocaşul Adrian Şut, care a finalizat imparabil o centrare din careu. Sepsi a avut o replică extrem de modestă, singura şansă de revenire a fost prin Bouhenna, care a tras în prelungiri fără emoţii pentr Vâlceanu, care termină încă un meci fără gol primit.

În urma acestui rezultat, Academica urcă pe locul 2 în play-out şi trece peste Voluntari şi Sepsi. Lider rămâne Viitorul Constanţa, cu un avans de 5 puncte şi un meci mai puţin jucat, în faţa ilfovenilor.

ECHIPELE DE START:

Academica Clinceni: Vâlceanu – G. Matei, Patriche (78 Kontoes), Munoz (79 Bejan), Dobrescu – Albu (68 Cebotaru), Ventura, Şut (90 Markovici)– Achim (68 Buziuc), Vojtus, R. Ion

Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly – Bouhenna, Tincu, Celea (46 I. Fulop) – Csiszer (75 Dimitrov), Vaşvari, Kovacs (46 Achahbar), Fl. Ştefan – L.Fulop (24 Grassano), Safranko (80 Karanovic), Ştefănescu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele